reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-nawet nie wiesz ile takich rundek po schodach robię w ciagu dnia;)))
nati-oj zdrowiej!!!!
Tichonek-super,że stanik spełnia swoja rolę-to ile zaplaciłas za niego?Kiedy kolejne zajęcia'zumbowskie";)
Katrina-powaliłas mnie na lopatki:)))a wiedziałaś chociaż,że się starać będzieice?
Barmanko-jak uszko?No moje okna też o pomstę do nieba wołaja;)
dobrej nocki Wam

reklama
Witam się:-)
Mroźno na dworze,brrrr...
Lubiczanko podałam linka do stanika,tam jest cena:tak:...Już nie pamiętam,około 50E:tak:Dobrą mam pamięć,ale krótką:-D
A Zumba była wczoraj:-):tak:Udało mi się wyrwać i se powywijałam:-pWczoraj prowadziła Hiszpanka i też było super,ale we wtorek u Brazylijki był większy wycisk:tak:We wtorki będę chodziła na 100% bo w razie wu mam komu dzieci podrzucić,natomiast w czwartki tylko jestem na P i jego powrót z pracy skazana:sorry2:Chętnie bym obskakiwała dwa razy w tygodniu bo jak już zaczęłam coś dla siebie robić to raz w tygodniu mi mało,ale jak wspomniałam w czwartki pewnie będę rzadko:sorry2:
Większość z Was już czytała,ale tym,które na FB rzadko zaglądają wrzucam linka do tekstu takiej jednej foremki z BB: Zielono mi. Nasze życie w Irladii - BabyBoom ...Taki luźny tekst;-)

Anineczko Twój sprzed lat też czytałam,jaki Antoś malutki na fotkach:szok::-DA teraz już trójeczka:-D
Idę na odkurzaczu Zumbę poćwiczyć;-):-DNa jakieś pół godziny będzie czysto:confused2::laugh2:

Dzien dobry piatkowo :) Ah jak sie ciesze :)

Katrina padlam :D Ja to wlasnie wyslalam maila do sprzedawcy, czy opusci cene za wozek, jak tak, to w niedziele jedziemy ogladac i jak bedzie z nim wszystko okej to od razu kupimy ;)

Oj, wlasnie byl u mnie klient zaplacic za towar, i pokazal mi zdjecia sojego synka... urodzil sie dwa dni temu.. ale ja patrze, ale on caly w rurkach i pytam co sie stalo, czy urodzil sie za wczesnie - i tak, 5 tygodni wczesniej, zoladek ma na wysokosci serduszka, dziurke w tym malutkim cialku i czekaja go jeszcze operacje... biadaczek.... akurat mialam inny telefon i nie moglam z nim dluzej porozmawiac, mam nadzieje, ze jak przyjedzie nastepnym razem, to bedzie mial dobre wiesci, ze operacja sie udala i ze synek jest juz z rodzicami w domu.....

Ostatnia edycja:
Hejo, jak zimno na dworze! Mroźny wiatr wieje :nerd:
Wiecie jak strasznie dużo podrożały wysyłki listu z Pl do Irl?:szok::szok: W starym roku koszt 3zł, teraz 5zł. 5zł!!!!! Toż to prawie dwu krotność! Pie % ^ & * ni monopoliści!!
Ciekawe czy wysyłka listu stąd do Pl też tak bardzo podrożała.. wysyłała któraś może jakiś liścik?

Lubiczanka, dopiero po nocy mi przeszło. A co u Ciebie? Gdzie sie krzątasz, co porabiasz?

Tichonek, czytałam, fajny tekst.

Anineczka,a gdzie Twój tekst? podrzuć linka..

dobra zmykam wypić drugiego kawulca i wziąść się za jakaś robotę, jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to ....

Witam

Barmanko aaa nie wiem...musiałabym poszukać :-D
Ludzie toż to prawie 6 lat temu było,dzisiaj inaczej bym go napisała :baffled:

Tichonku fajny tekst :tak: A zdjęcia mniodzio :rolleyes2:

nati zdrówka,nie daj się choróbsku :tak:

Idę bombę w pampersie przebrać :dry:

Hej.U mnie karar i kaszel,że hej:baffled:a do tego mały w nocy co gdzine się przebudzał z płaczem na chwilę i spał od nowa:baffled:nie wyspana,chora...:baffled::wściekła/y:

Tichonku czytałam tekst:)Super jest.:happy2:

Miłego dnia;-)

reklama
Ale sie wpisow narobilo ;) nie nadazam ;)
Kurujcie sie dziewczyny!!!
Na bolace ucho najlepsza jest sol - sol podgrzac w mikrofali albo na patelni, owinac w bawelniana chusteczke do nosa i polozyc sie z uchem na tym ciepelku :)

A dzisiaj mialam kacje skurczowa ;) nad ranem zlapal mnie skurcz w lewa lydke, obudzilam sie w sekunde,glosno powiedzialam 'AA, Marek, skurcz, pomoz mi, pomasuj mi noge', zaczal masowac uda... 'Nie, lydke, lydke, aaaa', zaczal masowac prawa 'Nieeee, lewa, lewa...' ;) bylam pewna, ze uzywam wszystkich sil, zeby zmienic pozycje stopy na 'plasko', Marek to chyba nie wiedzial co sie dzieje :D Dopiero jak mi sie udalo polozyc stope na podlodze 'plasko' to bol minal. Marek tylko zrobil 'uf, o matko, myslalem ze rodzisz' :D

Do góry