reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hmmm, Nati, u mnie tez minie pewnei sporo czasu zanim znajde ten odpowiedni wozek ;) poza tym, ja to lubie miec tak wszystko juz jakby 'gotowe', miec po prostu rozeznanie ;)

reklama
Witam

Wczoraj mnie nie było,bo pojechaliśmy do konsulatu wyrobić Antkowi paszport tymczasowy,dosłownie dostanie go na 1 miesiąc,byle przekroczyć granice UK-IRL. :tak: Za tydzień jest do odebrania.
Oczywiście będąc w Manchesterze nie mogliśmy nie pójść do Muzeum Manchester United.Niestety tylko na stadion nie weszliśmy bo właśnie były przygotowania do meczu.Ale chłopaki przeszczęśliwe:tak:

Fifi Kamci chodziło o inhalacje a nie instalacje :-D:-D:-D
Ona zwykle się spieszy,wpada na sekund pięć i w dodatku na tablecie lub telefonie pisze,:-D
Inhalacje inhalatorem(potoczna nazwa) lub nebulizatorem(poprawna nazwa)

:-D:-D:-D heheheh dobre dzieki za sprostowanie aninnieczko dopiero teraz dotarlo do mnie ze instalacja sie w poscie poja:-)wila:-)

Dziewczynki - żadna mnie i tak nie przebije hihi - ja wózek dla Kubusia kupiłam miesiąc przed rozpoczęciem staranek o Niego. Trafiła się okazja, że dziewczyna sprzedawała, a ja taki chciałam mieć.

AsieńkaR - dokładnie, wózek kupiłam w czerwcu chyba, a od lipca zaczęliśmy staranka.... ale już nie chciałam wózka po Alince i dlatego jak sie nadarzyła okazja, to kupiłam ten, co mamy teraz.

Katrina, haha dobra jesteś! Fakt - żadna Cię nie przebije ;) a jaki wózek tak Cię zauroczył?

Asienki, jak spotkanie? Pewnie udane :)

Zalałam sobie dziś ucho podczas mycia włosów, nic kurka nie słyszę na jedno ucho :/ pierwszy raz mi się tak zdarzyło że tak długo mam 'wode w uszach'...
Jessuu tak ta pogoda mnie dobija, mam takiego lenia i nic mi sie nie chce :( dziś zmusiłam się by choć pościelówkę zmienić, i co? I Alicja musiała 'ochrzcić' świeżo przebraną kołderkę! Uwielbiam to :/
Okna by się przydało pomyć, ale jak jak co dziennie pada :(

Hej z wieczorka
Katrina dobra jesteś :-D.Ale jak miałaś okazje to czemu nie.:tak:
Barmanko umnie tez by sie przydało okna umyć,sa takie brudne od deszczu.Jestem ciekawa,kiedy wrescie pogoda bedzie.
Nati oby Cie nie rozłożyło,zdróweczka.
Dzis Igorek nie spał w dzień,bo długo rano pospalismy.Ale przed 19 juz poszedł spać.
Miłego wieczorku.

reklama
oj kobietki. pogoda mnie wykańcza, ale z tego co widzę i czytam to nie tylko mnie :baffled:
katrina hehe, jeszcze nikt mnie tak nie zaskoczył:-) wózeczek szybciej niż dzidziuś:-). ale skoro była okazja to czemu nie?
barmanka nic mi nie mów o oknach. moje z jednej strony brudne od deszczu, z drugiej strony od łapek moich chłopców.
W sobotę idziemy na imprezę urodzinową kolegi. byłam na zakupach, kupiłam kiecke i co? jutro chyba jadę oddac. w sklepie mnie oczarowała a w domu juz mi w niej nic nie pasuje. wrrrr wściekła jestem sama na siebie. ostatni raz cos kupuje pod wypływem emocji.

Do góry