reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczyny znacie jakiegos taniego kuriera na terenie irlandii ?,powoli ogladam wozki ,nie che nowego a te uzywane ktore mi sie podobaja sa w naprawde super stanie czasem nawet nie uzywane a ceny okazyjne tylko czy to sie bedzie oplacac na trasie dublin galway..:confused:

Co do uzywanych wozkow to moim zdaniem lepiej je przed kupnem ogladnac.Ja ogladalam jeden w Dublinie i wygladal super,a jak wlozylam do niego Gabrysia to bardzo ciezko go sie prowadzilo a to byl quinny buzz wiec wiedzialm ,ze powinien sie lekko prowadzic.A jakbym miala wziac ten wozek tylko na oko to bylaby porazka.
Kurierow jest duzo ale nie wiem ,ktory najtanszy.

reklama
Witam
fifi ja osobiście nas nigdy nie szczepilam na grypę . Ale na zatoki polecam instalacje najlepiej z lekami z nebulizatora. Ja od zawsze miałam problem z zatokami ale w tym roku odpukac nic..
Zazdroszczę wam zumby ja raz sprobowalam i nie jest to mój typ wysiłku hehe zostaje przy siatkówce ;)
lubiczanko a nie myślałas o jakiś ćwiczeniach w domu np brzuszki albo bieganie po schodach?;)
Chorowitkom życzę zdrowka
Zmykam filmik oglądać miłego wieczoru

Witajcie:)
FiFi09 też jestem zadania,żeby wózek przed zakupem obejrzeć,bo ktoś Ci może jakiegoś złoma dać i co wtedy nic raczej już nie zrobisz:tak:
asienka_r AsienkaM-miłego dnia dla Was:)
Ja wczoraj z mężem wylądowaliśmy w pubie na meczu Barcelona-Real Madryt
:-)Troszkę posiedzieliśmy i wróciliśmy przed 12.Mały ładnie spał,więc mogliśmy troszkę posiedzieć.A dzisiaj wybieramy sie na kawę do znajomych:tak:Muszę coś na obiad wymyślić na szybko.hmmmm
Miłego dnia dla Was.

Dzien dobry :)

A ja wczoraj w porze lunchu zwolnilam sie do domu, maz po mnie przyjechal, zjadlam w domu goraca zupe i poszlam spac..... i tak przespalam caly dzien, ale przynajmniej dzisiaj czuje sie o niebo lepiej :)

Jejciu, ja tez bede musiala wkrotce zaczac ogladac sie za wozkiem ;) Na razie jednak ciagle reorganizujemy nasza sypialnie i pokoik dla Ignasia :)

Witam wszystkich :happy2:Damada dzieki ,racja dobze by bylo sie przymierzac poki co kierowalam sie pozytywnymi komentarzami w necie ,i wlasnie wyczytalam ze ten ktory mnie interesuje nie ma regulacji raczki:baffled: a ja jestem dosyc wysoka ...ehh :-(
kamcia a moglabys napisac mi prosze cos wiecej o tej "instalacji" i nebulizatorze" bede wdzieczna bo jestem zielona:zawstydzona/y::sorry2:
dziewczyny a sa w galway sklepy z urzywanymi artykolami dla dzieci? chodzi mi o wozki konkretnie , bardzo interesuje mnie wozeczek Graco symbio 2 kolezanki maja prowadza sie swietnie sa leciutkie ,wizualnie tez super , kosz na zakupy tylko bardzo maly no i cena niestety za caly pakiet przewyzsza moj budrzet ponad 500E:szok::szok: poki co siedzie w ogloszeniach ...od marca wracam do pracy wiec poki mam czas chce miec ten wozek z glowy :tak:

Ostatnia edycja:
Witam

Wczoraj mnie nie było,bo pojechaliśmy do konsulatu wyrobić Antkowi paszport tymczasowy,dosłownie dostanie go na 1 miesiąc,byle przekroczyć granice UK-IRL. :tak: Za tydzień jest do odebrania.
Oczywiście będąc w Manchesterze nie mogliśmy nie pójść do Muzeum Manchester United.Niestety tylko na stadion nie weszliśmy bo właśnie były przygotowania do meczu.Ale chłopaki przeszczęśliwe:tak:

Fifi Kamci chodziło o inhalacje a nie instalacje :-D:-D:-D
Ona zwykle się spieszy,wpada na sekund pięć i w dodatku na tablecie lub telefonie pisze,:-D
Inhalacje inhalatorem(potoczna nazwa) lub nebulizatorem(poprawna nazwa)

reklama
Do góry