reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No,kurczę,nie tak dawno pisałyśmy,że dawno żadnych brzuchatek tu nie było,że nie ma komu kibicować a tu tak się worek rozwiązał:-DA może jak nie mogę brzucha na Zumbie zgubić to go tez wypełnię fasolkę i przynajmniej nie będę go chciała chować a wręcz przeciwnie,eksponować?:-D:-D:-D
AsienkoM mnie się dziś w nocy śniło,że i Ty zafasolkowałaś:-DMoże faktycznie coś będzie?;-):-D

reklama
Tichonku ja to sie wlasnie smieje - cale zycie jestem na diecie ;) a teraz pierwszy raz nie kryje mojego brzuchola i mi wspaniale z tym :D

Nati
to masz fajny dzien rodzinny dzisiaj :)

No, ja tez mam szczuple kolezanki ;) ale nie czuje sie jak czolg ;) Fani 'kraglosci' tez sa na swiecie ;) Ale fakt, kolejne postanowienie na urlopie macierzynskim - zmiana jedzenia! Moja mama zapisala sie na taki kurs... trwa 12 tygodni i ucza jak prawidlowo jesc etc...(zajecia w grupie) bardzo dobrze jej na tym kursie idzie, tak juz ladnie schudla, ze az jej zazdroszcze ;) Oprocz tego badaja jej tluszcz, wode, miesnie na takiej indywidualnej konsultacji i sprawdzaja jak jadla, wytykaja bledy, ucza etc....... Marzy mi sie kobieca figura (ale nie szczupla przesadnie) :)

Hej dziewczyny

Tichonku nie sluchalas mnie dobrze albo zle mnie zrozumialas ...ale nic dobrze ze juz wsio sie wyjasnilo
Barmanko zdrowka dla synka

U mnie Natus cos nie wyrazna oby sie nic nie rozwinelo

Milego dnia

No,kurczę,nie tak dawno pisałyśmy,że dawno żadnych brzuchatek tu nie było,że nie ma komu kibicować a tu tak się worek rozwiązał:-DA może jak nie mogę brzucha na Zumbie zgubić to go tez wypełnię fasolkę i przynajmniej nie będę go chciała chować a wręcz przeciwnie,eksponować?:-D:-D:-D

To do roboty,P obroty wez ;-)

Tralalala,mam w ręce bilety na mecz Polska-Irlandia:-D:-D:-D

Cieszycie sie co :-)

Zmykam po Natke

reklama
AndziaB gratulacje!
barmanka zdrówka dla synka
tichonek ja mam tak samo. nigdzie nie mogę iść. na angielski chodziłam wieczorami i po kilku tygodniach okazało się,że mój P ma więcej roboty i nie bedzie mógł byc z chłopcami. potem fitness, razem z koleżanką miałam chodzic. ale też nic z tego nie wyszło. zumba u nas w community centre zorganizowali ale niestety dzień mi nie pasuje. no dosłownie wszystkie moje plany to niewypał! nawet czasami jak się umówię na plotki z koleżanką to nic z tego nie wyjdzie bo ja albo ona nie możemy. czasami mam serdecznie dośc tego siedzenia w domu.
Mogę stwierdzić,ze mam dzisiaj lepszy dzien, bo...... nie pada deszcz:-):-):-D:-D.

Do góry