reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka niestety Marcel całą noc walczył z temperaturą, pierwszy raz zdarzyło mi się że leki na temp tak mało pomogły :-(

Andzia, gratuluje fasolki.:tak:

Faktycznie ten 2013 obfitujący w dzieciaczki :-)

reklama
Bry...
Nie,no teraz to już wszystko jasne,skoro GLIWA pisze,że w Sylwka była ale nie u gina:-DAniaa mi powiedziała,że u gina byli w Sylwestra,potwierdzić ciążę więc wersja moja byłaby górą,teraz to zwracam honor;-)
Andzia gratulacje,super wiadomość:-)
A ja już sobie Zumbę potańczyłam,stanik 50E kosztował i se poczeka,wiedziałam,że tak będzie,zawsze to samo:-(

Dzien dobry! :)

Barmanko u meza mozna bylo pracowac nad wada wymowy, ale to juz zaniedbanie rodzicow... jak byl mlodszy, to trzeba bylo z nim isc do logopedy - teraz to juz za pozno....... ale, ja tam lubie to jego rrrrllll ;) zwlaszcza jak chce zabluznic i krzyknie pod nosem kulwa, brzmi fantastycznie smiesznie ;D

Lubiczanko, oczywiscie, ze do przyszlego roku wszystko moze sie zmienic :) Chce po prostu zrobic rozeznanie i zastanowic sie jakie warunki moge zaoferowac Pani, ktora mam na oku ;) I dac jej czas do zastanowienia i miec plan awaryjny ;) Ale fakt, ja jestem z tych osob, co to maja kalendarz, wszystko zapisane, 'list to do' zrobione ;) wszystko pod kreseczka ;) no, pedantka organizacyjna ;D

Czy ja uslyszalam haslo zumba? UWIELBIAM :D

O tak,ja jestem baaaardzo uparta:-D
Tak,Wichurko ja ten stanik na Zumbę szukałam,ale...
Po Zumbie bo P dziś z pracy nie wróci na tyle szybko,żebym mogła na nią iść:wściekła/y:Non stop to samo,angielski nie bo z 10 lekcji chyba na 4 byłam,Zumba nie bo zaś P robota i tak wkoło Macieja a ja ciągle w domu z dziećmi,jak ten dzik,nigdzie nie mogę wyjść:wściekła/y:
U nas na osiedlu,dokładniej dwie ulice ode mnie w czwartek wieczorem jakaś akcja była,dwa strzały padły i w piątek pół dnia Garda łusek szukała:szok:Coraz lepiej:sorry2:
A w ogóle to już na 100% muszę się wyprowadzić bo z lanlordami do porozumienia nie dojdziemy:wściekła/y:Tylko,oczywiście siedzę pół dnia na Dafcie i nic nie ma:dry:

O matko Tichonku! Ja lubie sie sportowac, ale tez cos czuje, ze jak dziecie bedzie w domu to nici z tego..... zwlaszcza, ze moj maz to tez z tygodnia na tydzien wie jaki bedzie mial grafik......Chyba jedyne rozwiazanie to Zumba dla mam - Mumba :D Mumba Dance - Dance and exercise for mums with babies

U mnie tez wlasnie w czwartki jest Zumba na osiedlu.....

No, a z ta strzelanina... pewnie o narkotyki chodzi ;) ale nic nie slyszalam.......

Wichurko taka Zumba nie dla mnie bo ja niemobilna jestem:no:A z mojego osiedla to z buta do miasteczka około pół godziny:-DNatomiast te zajęcia,na które nie dotrę dziś:)dry:)są u mojego Radka przy szkole:tak:Tzn.wybudowano kilka miesięcy temu nowiuśki budynek szkoły i część budynku eksploatuje community centre i tam są od stycznia różne kursy,w tym Zumba.A do szkoły mam 3 minuty z domu,tylko przez ulicę przejść:tak:

Oh, to bliziutko!!!! Ja tez wole jak wszytko mam na miejscu, pod nosem - nie lubie tracic czasu na dojazdy........ Sis mi obiecala, ze jak bede na macierzynskim w Lodzi to pochodzimy na Zumbe, a babcia Terenia zajmie sie w tym czasie wnukiem ;)

reklama
a propo wysypu ciezarowek na 2013 ;) Takie zdjecie pojawilo sie na SuperMamy FB :D Zarazamy sie :D
75023_480111642025331_773455901_n.jpg

Do góry