reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka aniu wichurko ten filmik ogladalam juz dwa razy.razem z r ryczelismy jak bobry:(smutny filmik
Tichonku ciaze sie liczy od ost miesiaczki a nie wtedy co moglo dojsc zaplodnienie,mam kolezanke co liczyla wlasnie tak i zdzieiona ze na usg mowili jej ze ciaza ok2 tyg starsza:)

Ja tak przy pierwszej ciazy wlasnie liczylam jak poszlam do gina to ciaza byla starsza o 2 tyg

Tichonku ja bylam u lekarza w styczniu 15.Wiec dobrze licze.:-)A w Sylwestra byłam u lekarza rodzinnego bo chorzy byliśmy.Byłam juz u Gp i mi wyliczyła według miesiączki,wiec jest dobrze.
Obejrzałam sobie filimik na Zalukaj Niemożliwe,bardzo wzruszający film.M juz w domku,wiec luzik.

Ostatnia edycja:
Wichurka, haha do łez się roześmiałam, niezła agentka z siostry ;-) A tą wadę męża nie da sie jakioś wyleczyć, np ćwiczeniami?
Ja nie miałam żadnej listy ze szpitala, zabrałam 'na pałę', przy Marcelu miałam dużo za dużo rzeczy:szok:

Nati, nie dziwie się że lekko zdenerwowana jesteś :baffled:

Tichonek, widzisz czyli w Debenhams takie same specjalistki jak i w M&S :baffled: To jednak ja się cieszę że w Pl trafiłam w dobre ręce:tak: teraz to już bez przymiarki kupuje, wiem która firma mi pasuje, rozmiar znam, więc nie bawie się w robieranki ;-)

Aniu gdzie filmik oglądaliście?

Gliwa, ale po co Ty się tłumaczysz?:-p jesteś w ciąży i to się liczy. Dzidziuś i tak sam zdecyduje kiedy pojawi się na tym świecie, i czy to będzie przed terminem czy po to nikt na to wpływu nie ma;-)

A termin liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, tak jak napisała Biola :tak:

Dziś tak wiało że Marcel ledwo co ze szkoły wrócił, i na efelty długo czekać nie trzeba było - ma temperature i leży pod kocykiem :wściekła/y::wściekła/y:

Barmanko no raczej w takich sklepach jak M&S czy Debenhams to powinny być panie lepiej obeznane:baffled:Ta wczoraj mi rozmiar dobry (chyba) wyliczyła,ale stanika nie potrafiła mi znaleźć:sorry2:Po prostu złe fasony mi przynosiła,jak ja jej mówię,że mam ciężki i duży biust a ona mi takie staniki dla jędrnych młodych cycuszków przynosiła:-pWięc se poszłam i sama znalazłam;-)
I tak mi nie pasuje z tymi obliczeniami,ale ma Barmanka rację nie ma co się tłumaczyć,jest dziewczyna w ciąży i to najważniejsze:tak:
Se nie poskypowałam bo się koleżance wspomniało,że ma dziś kolędę:sorry2:

reklama
Do góry