reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Nati czasem trzeba im wysłać, jeśli rent płacicie landlordowi na konto, a nie np przy pomocy book rent
Nati pierwszy kopniaczek juz dawno za mna To bylo w nocy w 19 tygodniu, poczulam smyrniecie i bylam taka podekscytowana, ze po pierwsze nie moglam zasnac bo chcialam to jeszcze raz poczuc, a po drugie jak juz zasnelam to obudzilam sie o 6 rano
A drugiego smyrniecia i tak tej nocy juz nie poczulam ale od tego momentu juz coraz czesciej i mocniej czuje obecnosc mojego synka
A drugiego smyrniecia i tak tej nocy juz nie poczulam ale od tego momentu juz coraz czesciej i mocniej czuje obecnosc mojego synka
lubiczanka
Fanka BB :)
Wichurko-nie dziwię się Waszemy hipnotycznemu zatraceniu)))
Katrina-skoro piszesz,że udało sie,to super)))
AsieńkoR-dzielnie sobie poradzili-super
Katrina-skoro piszesz,że udało sie,to super)))
AsieńkoR-dzielnie sobie poradzili-super
agis83
Początkująca w BB
- Witam wszystkie mamusie:-) ostatnie kilka dni zlecialy na poswiatecznych porzadkach, dziecinka nareszcie sie uspokoila wiec wczoraj wybralismy sie na zakupy, udane bo Aniusia obkupiona i nawet dla siebie cos wynalazlam:-) dzis lenistwo, nie robie nic ,z reszta taka pogoda za oknem ze sie wszystkiego odechciewa.
- Zdrowka zycze wszystkim chorym.
- Damada tez dwa lata temu zdalam teorie i wlasnie przyslali mi drugiego provissionala ale jakos ciezko mi jest sie zabrac do jazdy.
- Wichurko rok temu tez bylam na etapie wpatrywania sie w moj brzuszek, czasem tesknie za tymi chwilami, ten czas tak szybko leci.
- Milego dnia, musze cos na obiad szybkiego ukrecic.
AsienkaM1986
mama Zuzi
Nati ja jak składałam na MC to poprosiłam landlorda i wypisał mi list, że płacimy przelwewm, ile płacimy i że regularnie. I to u nas wystarczyło.
Katrina no i dobrze, że imprezka udana.
Katrina no i dobrze, że imprezka udana.
Aniaa83
Fanka BB :)
Hej
Fajnie fajnie ja to zawsz wyczekuje tego weekndu kiedy J ma wolne a to sie zdarza raz na trzy tyg wiec nie zaczesto ale wtedy jak juz ma wolne to czas milo spedzamy :-)
Priv dobrze ze masz sie lepiej
Wichurko ja pamietam jak mi z Lenuska sie rozpychala ehhh piekny czas...
Agis super ze zakupy sie udaly no i co najwazniejsze ze corcia dala mamusi troche wytchnienia...
Wiesienka a widzisz a tak sie balas ze zasnie w aucie ...fakt wymeczyly sie dziewczyny bo moje bardzo szybko padly Natalia sie tylko dopytywala kiedy znowu Asia przyjedzie:-)jeszcze raz dzieki za wczorajszy dzien
A powiedz mi ten kids club to z rana tak ?...wchodzilam na strone kina ktore sie miesci w Swords i tam cena jest normalna chyba ze ja cos zle patrze niewiem
Lubiczanko a Ty wiesz ze ja lubie jak jest dom pelen gosci licze ze w najblizszym czasie tez nas odwiedzicie poki jeszcze jestesmy tutaj w Irl pytalas o Gliwa wraca 17 stycznia jestem z nia w stalym kontakcie :-)
Milego popoludnia
Aniaa fajnie tak jak pełna chata i miło weekendzik spędzony, zawsze jakaś odmiana, pogadać można.
Fajnie fajnie ja to zawsz wyczekuje tego weekndu kiedy J ma wolne a to sie zdarza raz na trzy tyg wiec nie zaczesto ale wtedy jak juz ma wolne to czas milo spedzamy :-)
Priv dobrze ze masz sie lepiej
Wichurko ja pamietam jak mi z Lenuska sie rozpychala ehhh piekny czas...
Agis super ze zakupy sie udaly no i co najwazniejsze ze corcia dala mamusi troche wytchnienia...
Wiesienka a widzisz a tak sie balas ze zasnie w aucie ...fakt wymeczyly sie dziewczyny bo moje bardzo szybko padly Natalia sie tylko dopytywala kiedy znowu Asia przyjedzie:-)jeszcze raz dzieki za wczorajszy dzien
A powiedz mi ten kids club to z rana tak ?...wchodzilam na strone kina ktore sie miesci w Swords i tam cena jest normalna chyba ze ja cos zle patrze niewiem
Lubiczanko a Ty wiesz ze ja lubie jak jest dom pelen gosci licze ze w najblizszym czasie tez nas odwiedzicie poki jeszcze jestesmy tutaj w Irl pytalas o Gliwa wraca 17 stycznia jestem z nia w stalym kontakcie :-)
Milego popoludnia
AsienkaM1986
mama Zuzi
Milego popoludnia
ooo a to jakies zmiany sie szykują Aniu??
Ehhhh kobietki, nie uwierzycie, ale moi chłopcy znowu chorzy. weekend jakos minął a dzisiaj obaj mają biegunke. może cos zjedli i im zaszkodziło. bo tak to jest jak się ukradkiem wyjada słodycze starszy wrócił ze szkoły z bólem brzucha, a mały juz od rana co chwile do ubikacji biegał. miałam sporo spraw do załatwienia wiec kolezanka pilnowała mi małego. no i oczywiście bez przygody z kupą się nie obeszło :-). ogólnie mały jakiś całkowicie rozstrojony jest, nerwy,płacz. bił corke mojej koleżanki, nie chciał dac sie dotknąć. tak więc buntu ciąg dalszy.
asienka_r ciesze się, ze wyjazd udany, ale tez strasznie ci zazdroszczę.
wichurka też tak myślę,że takie odwiedzanie się musi być fajne. kiedyś probowałam znależć mame na pogaduchy i spotkania z dziecmi na innym forum, ale jakoś nic z tego nie wypaliło.
asienka_r ciesze się, ze wyjazd udany, ale tez strasznie ci zazdroszczę.
wichurka też tak myślę,że takie odwiedzanie się musi być fajne. kiedyś probowałam znależć mame na pogaduchy i spotkania z dziecmi na innym forum, ale jakoś nic z tego nie wypaliło.
reklama