reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu83- nam tez bylo bardzo milo was odwiedzic, mam nadzieje ze nastepnym razem spotkamy sie u nas;-)Asia padla dopiero w domu, w aucie spiewala cala droge,a o spaniu nawet nie bylo mowy

Widze w ten weekend to odwiedziny byly prawie u wszystkich ale fajnie tak szybko czas leci w milym towarzystwie, nietety jutro praca i caly tydzien do nast. weekendu,
polecam film w kinach dla dzieci
Movies-At Dundrum - Live Events, Opera, Ballet, Schools, Corporate
kids club tylko 3.50:tak:

reklama
Witam:)
Priv-o prosze-ale nieważne jaki jest powód,bylebys tylko odzyskała energię-tak trzymaj;)))))
Wiesienko-tak jak mówisz...nam ten weekend też przeleciał jak szalony;)))
Aaniu-o...widzę,że teraz Wy musicie drzwi obrotowe wmontować;))))Super-zazdroszczę:sorry2:
AsieńkoM-hehehe...Za całokształt chwalił;-)
Wichurko-ale spokojnie...Każda z nas chyba-bez względu na kolor włosów ma wpadki typu"blondynka";)))
Kiedy wraca do nas Gliwa?Bo Tichonek się chyba na amen pogniewała:dry:
Miłego dnia Wam Dziewczynki...wreszcie szkoła:-D:-D:-D:-D

Hej;-)Witam w ten ponury poniedziałkowy poranek.Mały cos sie nam dzisiaj w nocy przebudzał,ale zaraz zasinał,miał jakąś niespokojna noc wyjatkowo_O 6.15 pobudka:blink:Jutro mamy iść na szczepienie na 6 m-cy,ale mały cos przeziębiony,pokaszliwał w nocy więc prawdopodobnie przełoże wizyte na czwartek.Tutaj dzieci przed szczepieniem nie badają więc wole sama zareagować;-)Kurcze ,a co najlepsze to zgubiłam książeczkę szczepień!!!:wściekła/y:Przewróciłam dom do góry nogami i nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Może mi wypiszą od nowa.Byłyście kiedy w takiej sytuacji?hmm?
lubiczanka mój niestety nie chce mi spac w dzień w łózeczku,a wolałabym,ale cóz.;-)Adrian tez zawsze spi nam w trakcie jazdy w samochodzie:tak:Kolezanka dotarła dotarła.Z dwójeczka dzieci:-)takze było wesoło:-Di bardzo miło.
Wichurka jak bedziesz szukac ubranek na 6-9 miesiecy to zapraszam.Jak cos to mów to wysle jakies zdjecia;-)Heheh ja blondynka jestem:-D:-)
Aniaa83 cos na gg nie mozemy sie zejsc ostatnio.:tak:pozdrawiam
priv podobno jak facet zajmuje sie jedna czynnoscia (w tym przypadku dziecmi)to druga juz nie potrafi heh:tak:;-)coś w tym prawdy jest:-)u mnie tak samo bywa.;-)Ciesze się ,że zdrówko już ok.
Miłego dnia:happy2:

Hejka, u nas deszczowo i ponuro

U nas chorobowo. P ledwo do pracy łazi, ledwo mówi. Mnie coś też bierze. Z nas wszystkich to Zuzia trzyma się najdzielniej, choć z rana i wieczorkiem jakiś katar ja przytyka.

Lubiczanka aha ;-), a co do Gliwy to mówiła cos o 17 stycznia ale nie była pewna na kiedy zakupia bileciki
Priv oj tak, czasami moj P z Zuzia tez potrafią zrobic sajgon choc generalnie staraja się sprzątać każdą zabawkę przed wyjęciem nastepnej.
Asienka_r no zdawaj relacje ze szkolenia no i oczywiście jak tam Ania. Może Cie nie zadusiła po powrocie :-D

Ide do kuchni troche pogotować. U mnie dzisiaj jarzynowa a na drugie gulasz z kopytkami.

Bry
Wróciłam wczoraj o 18.30, zmęczona bardzo i intelektualnie i fizycznie, bo droga z lotniska do Waterford to 3 godziny siedzenia w autobusie, no i na kursie od rana do wieczora, ale dałam radę:):) Kur s był super, 16 polonistek w jednym miejscu:):), potrzebne mi to było:):) Ania super. Była grzeczna, ładnie spała, ładnie jadła. Nawet w miarę porządek jest, więc chyba nie było najgorzej. Strasznie się stęskniłam. Ania to mi z kolan nie schodziła, wytulała mnie, wycałowała, spać nie chciała a w nocy przywędrowała do łóżka i spałą z nami:):) I nie mogła uwierzyć, że mama już jest:):)

Lubiczanko, AsienkoM fajnie, że spotkanie udane:)
Widzę, że i Aniaa i Wiesienka też się spotkały:):) super

Dzien dobry :)
Rzeczywscie, ponuro i malo przyjemnie dzisiaj. Ogolnie nie jest fajnie tak z samego rana w taka ciemnice spacerowac do pracy, a jeszcze deszcz do tego, eh........ Ale dni juz coraz dluzsze, nie moge sie doczekac, kiedy wychodzac o 17 z pracy bedzie wreszcie jeszcze jasno ;) A tak w ogole to najchetniej juz bym zostala w domu! I wcale do pracy nie chodzila :D W domu lepiej...

Nati nono, na pewno poporsze o zdjecia jak przyjdzie pora :)

Kurcze, fajnie, ze sie tak miedyz soba spotykacie :) To musi byc mile :)

I widze, ze znowu sie chorobowo robi.... nie dajcie sie ;)

Nati
, ja ci nie pomoge, bo za bardzo nic na ten temat nie wiem...
Asienko, super, ze wyjazd sie udal :) I corunia jaka steskniona, ale grzeczniutka :)
Lubiczanko, moje blond zachowania lubi wykorzystywac malzonek i mnie nabiera..... czasami to nie wiem juz,czy mowi prawde, czy znowu sobie ze mnie zartuje ;)

P.S. Wczoraj pierwszy raz przyjrzalam sie swojemu brzucholkowi jak czulam, ze Ignacy sobie akrobacje wyczynia, i normalnie brzuch mi sie tez ruszal :D Falowal i trzasl sie jak galaretka :D I zamiast isc spac, to jeszcze 45 minut razem z mezem patrzylismy jak zahipnotyzowani na brzuchol :D

reklama
Nati składasz normalnie papiery jak na medical card, ta sama aplikacja obowiązuje, potwierdzenie ile płacicie rentu, dowód rejestracyjny i prawo jazdy, jeśli Twój mąż dojeżdża do pracy, chyba czasem rachunki za paliwo i jeden lub dwa ostatnie payslipy

Do góry