reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

wichurka ta kolezanka nie przyjezdza do mnie,tylko poprostu wraca do ie i mieszka w tym miescie co ja.Ja tez lubie miec gosci ,a zwlasza moj synek:-)
Ignacy ladne imie,teraz zauwazylam ,ze corac wiecej ludzi daje tak na imie.

tichonek to pieknie Ci sie synus rozgadal,tyle gosci mialas wiec maly sie osluchal duzo.
A moj zaczal wolac naszego pieska Nela,swietnie mu to wychodzi:-)

reklama
asienka_r a o której godzine kładziesz spać maleńka?Jak to robisz ,że Ci śpi do 8???hmm??Zdradz sekret;-):sorry2:Mój mały po 6 sie budzi,zję i się bawi i nastepna drzeka ok 8:dry:
AsienkaM1986 Sto latek dla solenizantki:-)
Wichurkaoj daja dzieciaczki kopa i to strasznego:)Mimi,że ma się naprawdę duzo obowiązków przy dziecku to się chce robic więcej i więcej<u mnie tak bynajmniej jest>Jak tam maluszek???Aktywny?:)Ahhh z tymi szczepieniami:dry::dry::dry:Humorek dopisuje?A jak tam wogóle początek ciąży?Miałaś mdłości itp???:-)U mnie do 21 tyg ciązy dzień w dzień wymiotowałam,prawie nic nie jadłam,a mdłości miałam całymi dniami:sorry2:Ojjj u mnie też miał być Ignacy:)przesliczne imię.Mąż zadecydował,że Adrianek;-)
damada kurcze z tymi szczepieniami!Ja to mam schize strasznąą:no:
Tichonek hello:)miło,że jesteś;-)

U mnie juz po obiadku.dziadzius bawi Adrianka,a ja troszkę leniu****ę:-D:-D:-DKorzystam z wolnego czasu.

Dziewczyny gdzie moge kupic pojemniczki do mrożenia żywności dla małego???
Chciałam zupki dla małego do słoiczków potem zagotować i na pare razy mieć ,ale jak zaczęłam gotować to poodchodziły nakrętki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka

Ja jakas nie w sosie dzisiaj. Rano byłam na badaniach, potem na chwilke do Ikei. Obiadek mam z wczoraj wiec lenistwo

Tichonek no to spoko, że jest możliwość naprawy wózka i to w rozsądnej cenie. Fajnie, że Matt się rozgadał.
Nati dzięki. Moja Zuzia tez lubi pospać. Idzie spać o 20 i śpi zazwyczaj do 8. Wiadomo czasem pośpi krócej a czasem nawet dłużej.
Asienka_r dziękuje za pamięć w imieniu Zuzi. Rajusku to juz 2 latka a ja mam ciągle wrażenie, że to było zaledwie wczoraj.

Ostatnia edycja:
Nasz Mateo idzie spać około 21:00,ale wstać musi przed 8:00 bo Radka prowadzimy razem do szkoły:tak:Za to ostatnie 2 tygodnie,gdy nie musiałam go zrywać z łóżka to spał do 8:30-9:30:-)Ale Radek jak był mniejszy (tak gdzieś do 16 miesiąca życia) wstawał 5:20 codziennie:eek::confused2:
nati w Tesco są takie pojemniczki,Bootsie,Dunnesie
:tak:
AsieńkoM wszystkiego najlepszego dla Zuzi:-)

MPW-73868

tort7.jpg

Nati Ania zwykle przed 19 idzie się kąpać i najczęściej o 19.30- 20 już śpi:-p, od maleńkiego tak ma i śpi czasem do 7, ale najczęściej w okolicach 8 już się budzi. Rzadko kładziemy ją spać później, ona sama się dopomina, że idzie spać

Witam
Asienko najlepszego dla Zuzii...leci czas Lenusia moja zaraz tez dwa lata a niedawno sie urodzila
Katrina piekne foteczki
Lubiczanko,Asienko czas pokaze narazie nic nie chce mowic zeby niezapeszyc mam tylko nadzieje ze sie wsio ulozy tak jak chcemy :)
Tichonku to wesolo mieliscie w Świeta i Sylwestra...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry