reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Nati-poprostu zazdrościć Ci takiego aniołka-od 19tej do rana:szok:U mnie Mika ciągle potrafi po kilka razy w nocy się budzić...choć generalnie nie budzić,bo wiercić,a aby zapobiec przebudzeniu ja z butlą muszę reagować;-)Faktycznie sprawa z ulewaniem powinna się skończyć wkrótce-gdy tylko Adrianek będzie siadał:)
Katrina-dokładnie-ja podziękuję za płynięcie kiedy statkiem rzuca jak szmacianą lalką;))))
AsieńkoM-a to skandal!!!Co za burak...ale z nimi tak jest-trzeba przed przyjściem z 5razy telefonem poganiać:-(Mam nadzieję,że dziś dotrze:)
Gliwa-co tak szybciorem?
Dziś i ja się wreszcie zabiorę za gotowanie-choć głwnie dlatego,że o bigos chodzi,a mój bigos robi się przez minimum 5dni:)))Tak więc najwyższa pora wytachac kocioł i do dzieła;)))Nocka nasza-nie za specjalna-Młoda kręciła się właściwie nieustannie...Może kolejny ząbek wychodzi...w sumie dłuuuugo miała tylko komplet jedyneczek,a tu,zanim się człowiek obejrzał wyskoczyły dwójki,czwórki:eek:
No idę budzić mojego zoranego chłopa;-):-D
Miłego dnia Wam

reklama
Bry
Ależ pogoda za oknem:dry:

Lubiczanko hehehe:):) to mieliście widzę z J niezłą zabawę

Mnie całe popołudnie tak w kręgosłupie bolało, a maleństwo tak mocno się ruszało. No ale brzuch znowu się większy robi to i tak pewnie będzie

Dobrego dzionka

Dzien dobry! :)
Kurde, widze, ze wy wszystkie tak 'kucharzycie', a mi sie szczerze mowiac srednio chce.... Wole zajmowac sie ubieraniem choinki ;) ozdabianiem mieszkania, kupowaniem i pakowaniem prezentow, o i wole sprzatanie od gotowania ;)
Dobrze, ze moj maz lubi gotowac ;) Chociaz i tak pewnie wiekszosc potraw sama bede musiala pzygotowac, bo Marek ciagle pracuje i pracuje... no a jak poszedl do sklepu na zakupy, to do kapusty z grochem kupil mi kapuste z marchewka ;) Bedzie nowosc na Wigilii, kapusta z grochem i marchewka ;)

Wczoraj zrobilam wafelki na swieta i upieklam ciasteczka w gwiazdki i choinki ;)

Nati to u nas chyba sie mowi na to lane kluski ;)

Dzisiaj planuje zweryfikowac liste zakupow, jutro maz krotko pracuje, to wszystko kupi, w piatek ma wolne to dokonczy sprzatanie, a w weekend ja sie zabiore za gotowanie ;)
DSC_0106.jpgDSC_0108.jpg

Ja to mialam fajnego poprzedniego landlorda - co sie popsulo, to zawsze jego ojciec na motorze do nas przyjezdzal ;) Taki facet renesansu - zlota raczka ;) Wszystko nam naprawial, zakladal, a przy tym niesamowicie mily ;) Nawet jak juz tam nie mieszkamy, to czasem zadzwoni, zeby maz odlozyl mu cos w sklepie jak sa special offers ;)

No wlasnie...... fachowcy...... To juz inna bajka ;)

AsienkoR ja tez juz coraz mocniej czuje mojego Ignasia i tez jak porobie cos wiecej niz normalnie to padam...... Wczoraj przesadzilam ;)

AsienkoM, Wichurko no wiem, żeby nie przesadzać, ale jak to w domu zawsze coś się znajdzie do roboty, wczoraj tylko się przeszłam, małe zakupy zrobiłam, godzinkę nam zeszło i potem jak nieżywa byłam, chyba się starzeję:cool2:. Co to będzie potem..

katrina115 ja to już się nie mogę doczekać tych Świąt:)
lubiczanka
mój Adrianek też się czasem wierci w nocy.Nieraz zapłacze na chwilke,ale jak włoże mu smoka to dalej śpi.On wogóle jak w ciąży byłam to całą noc praktycznie nie czułam jego ruchów tylko w dzień.A mówią,że jak dziecko w brzuszku mamy w nocy się nie wierci i nie kopie to znaczy ,że śpi i ze tak samo będzie po urodzeniu:-)u mnie się to sprawdzilo na szczęście hehhe
Mam nadzieję,że sprawa z ulewaniem niebawem się skończy:)
Oj narobiłaś mi ochoty na bigosik:)Może jutro na obiadek zrobie:happy2:

asienka_r gratuluje fasoleczki:)Mnie jak kręgosłup w ciąży bolał to mi mąż masował i pomagało.Więc polecam:)

Wichurka Kurcze ciasteczka super,a smaczne napewno:tak:Też planuje właśnie coś w tym stylu upiec.Ale dopiero będę miała czas w sobote jak mąż będzie miał wolne.Mój mężulek też prawie cały czas pracuje.Prawde mówiąc to mało kiedy jest w domu.A jak jest to śpi bo pracuje na nocki po 14 h:wściekła/y::wściekła/y:Ale przynajmniej ma Święta wolne.Chociaż tyle.U mnie choinka już ubrana:)To widzę,że nie tylko ja nie lubię gotować i wole praktycznie sprzątać itp:)

Ale paskudna pogoda.Szok normalnie:wściekła/y:Oby tak nie było w Święta.Ok kochane zmykam pakować prezen dla męza póki jest w pracy:-)I jakiś obiadek zrobić.Muszę coś wymyślić.
Miłego dnia Wam i do wieczorka:tak:buzki

reklama
Do góry