reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Widze ze sie światecznie zrobiło na forum:-)My na Święta lecimy do Polski,jak co roku:tak::-),ale jeszcze niewiem którego.Igorio śpi,a ja kawke spijam,wczesniej byłam na miescie.Zimno na dworzu.
Katrina gratki dla Kubusia za zębolki.Igorkowi wyskoczył 10 zębolek
Lubiczanko bravo dla Mikusi ze juz drepta.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
AsieńkoM-dzieki za przepisik...bym zajrzała,ale jak się ma do dyspozycji telefon,to kłopot z wertowaniem stron
Gliwa-a dzieki...Pomału i odrobinke,ale się doczekaliśmy;)

Lubiczanka gratki dla Dominiczki i specjalnie dla ciebie przpisik:

50 dag mąki
około 10 łyżek miodu
około 10 łyżek cukru
2 jajka
1 paczka przyprawy do pierników
1 łyżeczka sody
50g margaryny i tłuszcz do smarowania blachy

Sposób przygotowania:
Miód podgrzać z przyprawami, następnie schłodzić. Mąkę wymieszać ze wszystkimi składnikami tzn. dodać cukier, jajka, sodę, margarynę i schłodzony miód. Dokładnie wyrobić ciasto. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm wykrawać pierniczki i układać na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec ok. 10 min w tem. 180 stopni. Po ostygnięciu polukrować.

Gliwa dla Igorka buziaczek za zębolka kolejnego
Katrina buziak dla Kubisia na pół roczku.

Ostatnia edycja:
AsienkoM-dzięki ogromne złota kobieto!
Gliwa-no właśnie,gratki za kolejna
perelke w buzce Igorka
A ją sobie pod szkołą czatuje-tu przynajmniej net hula;)

,,,

Lubiczanka - a ile ma Twoja Domisia? Może to skok rozwojowy, bardzo często dzieci się wtedy ciut uwsteczniają, a po skoku idą szybko na przód.

Gliwa - to Igorek już może sobie nawet pozgrzytać...

Asieńko - dzięki za pamięć - tak, dziś minęło pół roku.

Witam
a tak zupełnie z innej beczki-gdzie się podziały Tichonek,Barmanka,Kamcia,Ewelcia i wszystkie inne Mamusie????ja co prawda nie lookałam za bardzo wstecz,bo serio krew by mnie chyba jaśnista zalała-co to za ogólne zniknięcie w trójkacie bermudzkim???
AsieńkoM-wczoraj była akcja z pierniczkami...szczelnie popakowane będą czekały,ale pokusilismy się o spróbowanie i nawet takie twarde są naprawdę pycha...tak więc jeszcze raz wielkie dzieki
Katrina-i ja sie przyłączam do buziaka dla półrocznego Kubusia:*ale co?nie ma moich suwaczków???
Miłego dnia Wam-u mnie będzie szał przedmikołajkowy:)

Hej

Lubiczanka no ja bede w sobote piekła i zdobiła, pierwszy raz z Zuzią, więc częśc będzie moich część Zuzi. My nie robimy Zuzi Mikołaja, ale od chrzesnego dostanie prezent. Chyba od przyszłego roku wogóle nie bedziemy obchodzić mikołaja bo u nas w grudniu jest sporo wydatków. Jest Mikołaj, potem Boże narodzenie, 30 grudnia urodziny P chrześniaka Karola, a 8 stycznia Zuzi urodziny. Tato Karola to Zuzi chrzesny.
No właśnie dziewczyny co z Wami.
Tichonek ?? a Ewelcia jest bardzo zapracowana.
Barmanka jak tam zdrówko Alicji i znalazłaś kiecuszke??

Ja lece się zbierać bo dzisiaj jade z małą do Asienki_r.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry