reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki
AsienkoR.-super,że Mikołaj już rozpoczął działalność i Anulka sie nie bała;)
AsienkoM-ale farciara!!fajnie,że te zabawki takie kreatywne...mam nadzieję,że dziś odespalas weekendowa nocke;)

My w ramach"poprawny sobie nastrój" wytachalismy wczoraj że strychu
świąteczne duperele i już zaczyna sie udzielać...przepraszam za błędy,ale dla mnie to koszmar pisać na telefonie...w dodatku sprawa neta przeciagnie sie faktycznie do nowego roku-i tu mi psycha siada... Miłego popołudnia Wam

Lubiczanka odespałam, odespałam. My we czwartek bedziemy ubierać choinke, zawsze 6 grudnia ubieramy. OOOO do nowego roku możesz nie miec neta, masakra jakaś. Oby jednak szybciej się udało podłączyć. A tak wogóle to jak się mieszka??
Barmanka jak tam w pracy Ci idzie??

Lubiczanko no u nas choinka od wczoraj stoi:-p:cool2:, a i sąsiedzi Irlandczycy pięknie przystroili na dworze. AsienkaM z Zuzią w środę zobaczą i jeszcze pierniczki w tym tygodniu zrobimy:rofl2::tak:. Współczuję tych przejść z netem:sorry:

witajcie poniedziałkowo

Wczoraj mielismy troche gorszy dzień. Kuba juz w nocy zaczął kichać i w dzień miał trochę katarek. Był przez to bardziej marudny - wiadomo jak to dziecko. Obawiałam się nocki. Wieczór nie był fajny, bo co zasnął, to budził go zatkany nosek. W końcu pozwoliliśmy mu poturlać się na kołdrze (na podłodze) w salonie, aż się zmęczy - nastąpiło to ok. godziny 23-ciej, po czym padł w sekund 5 i spał do.... 11-nastej.
A dziś..... wystukałam dwie dolne jedynki!!! Zatem mamy winowajcę (a raczej winowajczynie) wczorajszego złego humorku Kubusia.

AsienkoM-no z samą choinką też się jeszcze wstrzymujemy, ale po całym domu przewijają Sie poprzebierane za mikolaje zwierzaki,balwanki,lampki,do okna wspina sie po drabince włamywacz w czerwonym kubraku itp;) nie wiem czy są szansę na neta...walczymy;)
AsienjoR- my właśnie dziś po szkole robimy akcje pierniczki .. dzieci się doczekać nie mogą...masz sprawdzony przepis?
Katrina-gratuluję zabkow!!!
A moja Milicja się zaczyna uwsteczniac przez chorobsko... Już zaczęła podreptywac a teraz wielkim wysiłkiem jest dla niej podniesienie się do pionu bez podparcia... Strasznie to frustrujace;(
Tak poza tym to dzień dobry,miłego dnia ,a Basiom
wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Do góry