reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki milego dnia wam zycze:)
U mnie jakos powoli do przodu.wczoraj kupilam srebro koloidalne i robie kacprowi kuracje i moze te migdalki mu sie w jakis cudowny sposob zmniejsza .wizyte w szpitalu ma 19grudnia i beda podejmowac decyzje co dalej,ale mysle jak na dziecko ktore wlasnie ma problem z migdalkami i chodzi do szkoly to byl na antybiotyku od maja dwa razy to wydaje mi sie nie jest zle ale przeziebiony byl moze wlacznie z 4razy wiec chyba tez niezle.i ja chyba nie zgodze sie na usuniecie bo szczerze to juz nikus mi czesciej choruje niz kacper.:(ale walczymy i sie nie poddajemy;)
A w niedziele bylam sama w kinie na zmierzchu bozyszzz co za boski film i jaki relax sama dawno sie tak nie czulam:)mam pytanie czy ktoras z was ma moze wszystkie czesci zmierzchu,bo chetnie obejrzalabym jeszcze raz i razzzzzz i razzz :)
A i z kacperkiem musimy jak najszybciej isc do dentysty bo mu plomba z zabka wczoraj wyleciala:(

Ostatnia edycja:
reklama
Bry
Wczoraj byłam z młodą na kontroli stópek, bo trochę do środka jedną stawiała, było lepiej, pół roku temu, a wczoraj się okazało, że ma bardzo duże płaskostopie:confused2: i trzeba będzie fizjoterapii:confused2: i prawdopodobnie specjalnych butów:confused2:, czekamy na list z terminem wizyty i dowiemy się szczegółów. Miała któraś z fizjoterapeutą do czynienia?

Biolu ja oglądałam wszystkie części, ale nie mam niestety, bo co jakiś czas robię czyszczenie dysku. Ponoć ta ostatnia część jest najlepsza ze wszystkich

Dobrego dnia

Biola ja mialam usuwany migdal jako dziecko. Ale u mnie byly duze wskazania, bo niedoslyszalam przez niego.
Co do Zmierzchu to.... jest taka strona: Filmy Online, Seriale Online, Filmy i seriale za darmo bez limitu - Kinomaniak.tv - mozna tam ogladac filmy online i maja wszystkie czesci, no, jeszcze tej najnowszej nie ma, ale mysle, ze tez lada moment sie pojawi. Ja korzystam z tego serwisu - ogladamy sobie z mezem filmy, a ja jeszcze do tego polskie seriale ;)
Zeby miec dostep musisz sie po prostu zalogowac, czasami nie mozna obejrzec filmu bez wykupienia dostepu do konta premium - ale dostep zrobiony przelewem to niecale 5 zlotych na 4 dni, wiec od czasu do czasu wydajemy te 5 zlotych i robimy sobie weekendowe ogladanie ;) Bez wykupienia dostepu raz mozna, raz nie da rady obejrzec...... Ostatni ogladam 'Jestes Bogiem' i nie musialam nic wykupic. A zeby obejrzec najnowszy odcinek 'Lekarzy' to znowu musialam........

Ale, wiadomo, kino ma swoj urok :) Jak mieszkalismy w centrum, to mielismy unlimited card do Cienworld i w kinie bylismy srednio 2 razy w tygodniu ;)

Asienko ja niestety nie pomoge...... mam co prawda znajoma, ktora z zawodu jest fizjoterapetuka, ale... no nie wiem nawet jakimi ona przypadkami sie zajmuje.

Wichurko kiedy następna wizyta? Kiedy masz połówkowe USG, ja mam 15 stycznia:):):), a 27 lutego wizyta w klinice w Swords, miało być wcześniej, ale lecimy do Polski w lutym na dwa tygodnie:-p:cool2:, trzeba wyprawkę zacząć szykować. Próbka zawieziona. Dziękuję AsienkoM

Polowkowe usg juz 10 grudnia :) Nie moge sie go doczekac, juz tak bardzo chce znac plec i zaczac kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac ;)
Kolejna szkola rodzenia - maja wyslac list z datami :) Mam nadzieje, ze szybko dojdzie, bo maz musi sobie pozalatwiac wolne i bedzie ze mna chodzil - dobrze, ze chce, bo spotkalam dzisiaj dziewczyny, ktorych mezowie nie chca chodzic ;)

A dzisiaj bylo ogolnie super :) Ogolnie to mam niezlego farta, bo u mnie jest 17 tydzien, i 'mlodszej ciazy' ode mnie nie bylo ;) wiec jestem pewna, ze wszystko bedzie 'na czas' ;)
Sporo nowych informacji, cwiczenia i tak jakos no... fajnie :)

reklama
Jest bezplatna, szef daje mi wolne, wiec czemu nie :) Zawsze mozna sie dowiedzic czegos nowego, poznac ludzi ;)

Wlasciwie to ta wizyta juz za 2,5 tygodnia jak dobrze patrze na kalendarz ;) Jestem coraz bardziej podekscytowana ;) Jeszcze ytlko kurcze w ogole nie czuje dzidziusia..... w ogole nie czuje, ze jestem w ciazy :/ Brzucha nadal nie mam, ale na szkole byla dziewczyna z koncowka 19 tygodnia i tez ciazy po niej nie bylo widac ;)

Dzisiaj rano tak lalo, ze az zalowalam, ze nie poszlam na autobus! No i musze kupic buty, bo te calkiem mi przemokly!

Do góry