reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzziendoberek:)
Asienka_r no co ty ja to nigdy nikogo nie widze;(slepa jak but to kacper mi zawsze po czasie mowi kogo widzial:)ale ja tez tak szybciutko na miasto skoczylam z chlopakami sama bo r pracuje 2tyg non stop.zamierzam wyslac paczke do pl i takie drobiazgi kupowalam:)
Ogolnie to zimno jak cholerka i dotego deszcz:(
I costam jeszcze chcialam napisac ale mi ucieklo i nie pamietam:(

reklama
Hej Dziewczynki.:-)
Umnie wekeend minął dobrze:tak:.W niedziele bylismy u Nas w Centrum Handlowym na zakupkach szybkich,pozniej Aniaa z familia nas odwiedziła.:tak:Wiec bylo miło.Pogoda okropna,zimno jak cholera.
AsienkoM to Zuzia pewnie zadowolona z pokoiku swojego co?:-)
No nic zmykam.Miłego Dzionka.

Hej!
Slyszalam o tej konferencji - warto bylo? :) Az sie sama zastanawialam, czy nie isc, tak z ciekawosci, ale przegralam z bolem glowy......
Tak w ogole to jestem teraz na zwolnieniu, do 11 grudnia... przez te cholerna glowe. Ah, i ogolnie duzo sie dzialo u mnie przez ostatnie 24 godziny. Efekt jest taki, ze w nastepna srode lece do Polski na pare dni, zeby sie lepiej zbadac.... moze w Polsce ktos cos wymysli co sie dzieje z moja glowa.

I jak na zlosc u mnie tez przestal dzialac grzejnik w living roomie (taki co w nocy pobiera cieplo, a za dnia go oddaje), a landlord dopiero na 8 grudnia kogos zalatwil..... :/ Przyjdzie nam duuuzy rachunek za prad :/

Hejka kobitki

Chyba wszystkie bardzo zajęte jesteście, że na forum czasu nie macie.
Ja przez ostatnie dni wykańczałam pokoik Zuzi. Dzisiaj kupiliśmy jej pod łóżko kolorowe pudła na kółkach na zabawki i przyczepialiśmy gwiazdki na suficie.

U nas w niedziele piecyk stwierdził, że zacznie działać, ale nic nie mówie właścicielowi bo chce, żeby serwis go zobaczył.

Asienka_r no to fajnie, że konferencja udana.
Wichurka no może w Polsce cos poradzą na te Twoje bóle glowy.

wpadam na chwilkę

Oj doba jest za krótka po prostu, czas dla siebie mam dopiero wieczorem, a czasami jestem wtedy tak padnięta, że potrafię zasnąć przed monitorem... starość...

Wszystkim chorowitkom dużo , dużo zdrówka życzę!!!

Wichurka - czasami w ciąży sa takie bóle głowy - podobno mogą być od hormonów, ale jak będziesz w Pl, to sprawdź to.

Wszystkim ciężaróweczkom - zdrowych i dużych "brzuszków" życzę!!

Bry
Wichurka co do konferencji to warto było, i angielski można było podszkolić, bo tak na serio to tylko dwa wykłady były po polsku, ale jak dla mnie to dwa najważniejsze i warsztaty po polsku, więc jest ok. Współczuję Ci tych bóli głowy
AsienkoM no to już prawie wszystko w pokoiku Zuzi gotowe, fajnie, Ania się pytała czy zabawki też już ma Zuzia w pokoju, że dzisiaj musi zobaczyć:cool2:

Dobrego dzionka

AsienkoM pokazuj zdjecia pokoiku :) Zusia musi byc wniebowzieta :) Sama pamietam jak bylam mlodsza i sie przeprowadzalismy pare razy i bylo wielkie urzadzanie pokoi (mojego i mojej siostry, lub wspolnego) :)
Co do piecyka to racja, nic nie mow :) Niech go sprawdza. Ja juz pisalam, ze mi dopiero 8 grudnia przyjdzie ktos zobaczyc grzejnik, tak sie zezloscilam, takiego maila napisalam landlordowi, ze zakonczyl slowami, ze rozwazy dorzucenie sie do rachunku za prad ;) Zdenerwowal mnie, zeby nie mogl zalatwic elektryka ktory przyjdzie w ciagu 2-3 dni gora, a nie za 1,5 tygodnia :/

Kamcia jakie to seriale fajniejsze od forum? ;) Moj maz ostatnio stiwerdzil ze zdziwieniem, ze nie myslal, ze seriale moga tak wciagnac ;)

Katrina ja miałam migreny jeszcze dlugo przed ciaza, a teraz te bole tak sie nasiliły, ze mi normalnie funkcjonowac nie daja (spac, pracowac, etc). Ja mysle, ze to po prostu hormony, ale dla spokojnego sumienia sprawdze sie lepiej.....

AsienkoR ja chyba jak teraz bede w Polsce to zajrze do ksiegarni i poszukam odpowiedniej literatury...

A jak to jest z Waszymi dziecmi? Uczycie pisac i mowic po polsku? Jak ucza sie angielskiego?

reklama
Do góry