reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Marta najlepszego dla synk ...to do dziela bo sie rozmysli malzonek :-D

Tichonku zdrowka duzoo....a co do szkoly to Lenuska juz zapisana do dwoch szkol i do przedszkola a do tej szkoly co ostatnio zapisywalam Natalke to niestety tak szybko nie mozna zapisac,niestety maja jakiesswoje precedury i tyle

Wichurka
jak samopoczucie?

U nas dalej chorobowo a co najgorsze antybiotyk po raz drugi nie trafiony Lena bierze juz 4 dni ale kaszle dalej jak kaszlala zobaczymy jeszcze przez trzy dni ma brac ale cos czuje ze znowu nas wizyta u lekarza bedzie czekala,
mam dosc chorob pogoda piekna a my sie kisimy w domu ale coz sila wyzsza

Milego dnia

reklama
Hej dziewczyny:)
TRoszke mnie nie bylo, ale bylam zabiegana przeprowadzkami:)
u mnie po polowkowym no i dostalam zwolnienie do onca ciazy bo szyjka krotka..
Powiedzcie mi, jesli moze sie orientujecie, czy jesli pracodawca nie placi mi na chorobowym i nie placi skladek PRSI to dostane normalnie maternity benefit jesli pol ciazy bede na zwolnieniu? Czytalam, ze bierze sie pod uwage zarobki z roku poprzedniego czyli jelsi rodze w 2013 to z roku 2011...hm...
moze ktos ma podobna sytuacje albo wie? Bylabym wdzieczna..

Calusy dla wszytskich i milego weekendu...strasznie sie robi za oknem../

Tak na szybko: Ania była grzeczna, wizyta sprawna, dzidziuś się rusza jak szalony, generalnie zdrowy i silny, i według wymiarów jestem w tydzień starszej ciąży, czyli gdzieś kolo 14 tygodnia, także nawet terminu porodu mi nie ustalili, na połówkowym w styczniu wszystko się okaże. Ania zachwycona, że dzidziusia widziała:):), patrzyła i patrzyła

No to dobrze, że wizyta udana i Ania grzeczna była

Tichonek, Aniaa zdróweczka dla Waszych chorowitków

Zrowka chorowitkom:)
Aniu wiem kochana co przechodzisz u mnie bywa b podobnie i tak antybiotyk przestali brac ko tyg temu a dzis znow kacper pokasluje i znowu postawilam im banki pozniej wkleje wam fotki jak psikus slicznie sobie lezy:)ale tez mam dosyc tych chorob jestem juz tak przewrazliwiona ze jak ktos kichnie w poblizu to ja juz widze te zarazy jak atakuja moje dzieci i co dwa dni i gluty do pasa:-)
Dobra r mi juz przeslal wiec oto moje dzielne chlopaki:)

Ostatnia edycja:
Biola gdzie?:eek:Nic nie widzę:no:
Kiedy będziesz Kacpra zapisywać do polskiej szkoły?Do SEN go zapiszesz?Jeśli tak to może poprosimy panią sekretarkę:rolleyes: z tejże szkoły,żeby nasze dzieci do jednej klasy zapisała:-p:-)
Mój Matt to w sumie zdrowy,ani nie kaszle,nie kicha,nic innego poza temperaturą,czort wie skąd ona:errr:No i my na szczęście jeszcze nie wiemy co to antybiotyk dla dziecka:tak:Tzn.Radek miał dwa razy w życiu,pierwszy raz jak miał około 3 lat a Matt jeszcze wcale i oby tak pozostało:tak:
MartaF rok to wcale niedużo,ani się obejrzysz i brzuchata będziesz:-p

Biola nie widac fotki... sama stawiasz banki?pamietam jak bylam mala tez mialam stawiane tata mi stawial
tichonek u nas tak chorobowo to w tym roku sie zaczelo Natalka z przedszkola przynosi a wczesniej do 3 lat tez byl spokoj Natalka raz byla na antybiotyku a Lenus no coz juz chyba 4 raz o ile sie nie myle
Asienko powiedz mi kadra przedszkolna sie zmienila?nowa teraz jest nauczycielka?

Ostatnia edycja:
Dobra niewiem dlaczego nie widac wiec wkleje na fb:)
Tichonku ja kacperka chyba zapisze do tej pl szkoly przy ambasadzie bo blizej mam i kolezanek dzieciaki tam chodza wiec zawsze bedzie mozliwosc zawiezienia lub przywiezienia przez kogos

reklama
Asienko powiedz mi kadra przedszkolna sie zmienila?nowa teraz jest nauczycielka?

Tak Aniu, jest nowa nauczycielka- Ewa, Ania ją bardzo lubi, chyba sobie radzi, bo żadnych uwag nie słyszałam, Anię chwali, sporo z nimi robi, ciągle są zajęte

A wiecie, że w Peenyeym można kupić staniki do karmienia i majtki ciążowe? A tanie ja barszcz. Za dwupak staników 10 jurków, za majtki 6, fajna bawełenka, tylko kolorystyka białą i czarna, ale rozmiarów mają sporo

Zdrówka dla wszystkich chorujących

Do góry