reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien dobry! :)

A ja mam dzisaj za soba wizyte u poloznej, bylam z mezem i sluchalismy bicia serca :) Tutu tutu tutu, jak pociag :) Z babelkiem wszystko jest w porzadku :)

Mialam od razu spotkanie z lekarzem, bo polozna zaniepokoily moje bole glowy i utrata wlosow... niestety, nic nie mozna na to poradzic..... taka moja 'uroda', mam zwiekszyc dawke paracetamolu, ale jesli bole beda nadal takie ciagle i czeste to mam przyjsc po zwolenienie lekarskie, zeby sobie w domu odpoczac......

Pozdrawiam i milego dnia :)

Witam

Wichurko na ból głowy to tylko paracetamol i powiem Ci,ze dużo kobiet miewa ten ból.
Ja miałam jak byłam ze średnim w ciąży (ze starszakiem też) i tak mnie trzymało do 24tc.Co najlepsze głowa bolała zaraz po przebudzeniu i tak do kiedy położyłam się spać,długie tygodnie się męczyłam.Ale nie brałam nic przeciwbólowego bo ból nie był mocno intensywny.Tak ćmiło raczej.

Asieńko R powodzenia na kontroli.

Dobra,zmykam bo dzisiaj chłopaki mają wolne ze szkoły i non stop ich uciszam bo Jeremek śpi.

Asienko to bedzie pierwsza wizycie w Rotundzie? :) Teraz pociag bedzie mi sie kojarzyl juz tylko z jednym ;)
Anineczkono oh, no ja mam wlasnie podobnie, pulsujacy bol od przebudzenia, budze sie w nocy z bolu, nie moge sie skupic na pracy, a w domu to tak samo... oh, mam nadzieje, ze one po prostu jak same przyszly tak same sobie pojda. A paracetmaol tylko troche pomaga.....

Wichurko tak pierwsza, ale że druga ciąża to może będzie szybciej, no i może by się udało, że potem bym do Swords do kliniki jeździła. No jadę pociągiem, żeby dziecko miało zajęcie, bo godzinę autobusem to będzie jej się nudzić:):) a tak będzie miała radochę i będzie grzeczna. Już jej wytłumaczyłam, co mamusi będą robić i że musi być grzeczna. Najbardziej się cieszy, że dzidziusia usłyszy i zobaczy chociaż odrobinkę. Oby tylko nie zagadywała mnie na śmierć w trakcie badań:)

reklama
Do góry