reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia wooooow ogromne gratulacje:)
U nas nadal chorobowo i sie zastanawiam czy kacpra puscic do szkoly,kaszla okropnie a nikus to juz masakra i sie zastanawiaam czy te antybiotyki pomoga:(

reklama
Bry
Melduję się z nowego domku:):), w końcu dzięki pomocy P AsienkiM udało nam się elegancko przenieść w końcu. Dziękujemy kochani. Mam jeszcze sporo prania, jak to po przeprowadzce, ale już ogarniamy, Na razie doładowaliśmy stary internet z 3, zanim nam nowego nie podłączą, no bo jak to wytrzymać bez Was:-p. Dzisiaj piękna pogoda, więc pranie wyniosę na balkon:cool2:

Dobrego dzionka

Witam
Nie ma to jak w domu, ale bałagan trzeba ogarnąć a mi się tak nie chce, więc jeszcze w łóżeczku poleże.
Asieńko oby Ci się dobrze mieszkało!!
Miłego dnia

Hej!
Biola zdrowka dla Was:)
Kamcia gratulacje-a swoja droga myslalam ze wy juz po;-)....
pewnie ze najlepiej w domu...jak masz okazje to odpoczywaj i wyleguj sie w lozku;-):-D..ja tez bym chciala,ale Szym nie pozwala:sorry:....zaraz lece go odstawic do przedszkola.....;-)
Asienko czekamy na foty;-)

AsienkoR szybko wam [poszlo z ta przeprowadzka....ja tez nie wiem czemu,ale zawsze po przeprowadzce mam mase prania:sorry:;-)

Witam dziewczynki;-)
Ja mam ostatnio taki pechowy okres,że szok:no:Normalnie,nie miałam nawet chęci tu pisać,czytałam tylko:sorry:

Ledwo się ogarnęłam po pogrzebie taty a mama w szpitalu wylądowała:-(Myślałam,że osiwieję z nerwów (w sumie to nawet mi się kilka siwków pojawiło:eek:).Po tygodniowym pobycie,w zeszły piątek mama wyszła do domu.I w piątek Matt zaczął zwracać jak kot,obhaftował kilka zmian ciuchów,dywan,pościel,nie nadążałam prać:sorry:Parę dni wcześniej Radek haftował:confused2:W sobotę Matt jak nowo narodzony,ale ja dętka:eek:Albo leżałam,albo się z kiblem obściskiwałam:confused2:Myślałam,że zejdę:hmm:Wczoraj wieczorem mi przeszło...ale na P:eek:Srakulca takiego załapał,że w sprincie do kibla wygrałby pierwsze miejsce:eek:Dziś rano pojechał do roboty,ale wrócił za pół godziny i leży z gorączką:confused2:I taki oto mam "przyjemny" czas ostatnimi tygodniami,szkoda gadać:no:
Biola dla Was zdrówka
Kamcia gratuluję serdecznie,znaczy się następna panna młoda się szykuje;-):-)
Asieńko_r ale się szybko uwinęliście:szok:

Tichonku ojjjj zdrowka dla was
U nas ciagle chorobowo kacper do szkoly nie poszedl bo jeszcze kaszle a z nikolasem wlasnie wrocilam od lekarza bo antybiotyk ktory dostal w piatek nie zadzialal i nikiusiowi sie pogorszylo no i teraz dostal inny i jak do srody mu sie nie poprawi to powrot do lekarza:(jednym slowem wielka masakra i kiedy to sie skaczy:(

reklama
Tichonku no ja nie wiem, czy szybko, 4 dni nam zeszło. Jakby nie AsienkaM i jej P to chyba jeszcze byśmy kończyli:confused2:, najgorzej to wszystko przewieźć było, bo od razu chowaliśmy i sprzątaliśmy, dobrze, że kawałek strychu mamy, bo nie widać ile my rzeczy mamy, szczególnie, że Ania ze sporej części zabawek wyrosła i tylko zagracają pokój, no ale już można mieszkać. parę rzeczy się dokupi i będzie ślicznie:-p;-). Zdrówka dla Was, ale Was przemaglowało

Do góry