reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka, Aniaa ooo a u mnie jest odwrotnie, mała spędza ze mną dzień ale jak tylko P wróci z pracy to ja juz nie moge przy niej nic zrobić. Od wszystkiego jest tatuś. Siku, wpinanie i wypinanie z fotelika samochodowego ,kąpiel, przebieranie, dosłownie wszystko.
Wichurka śliczny pamiętnik
Biola współczuje takich bóli
Barmanka a zjedliśmy kto co złapal, a Zuzia to ostatnio tylko "jajo" by jadla

A oto efekt pracy moich skarbów, pierwszy raz w życiu wycinali:

reklama
Witam
Pierwsza?
Dzisiaj byliśmy na rozdaniu dyplomów w szkole.
Dzieciaki co piątek dostają Golden Ribon za jakieś tam osiągnięcia w szkole.
Dzisiaj dostał min.Matt.

Wczoraj M był na rozmowach z wychowawczyniami chłopaków i tak.
Antek to taki clown klasowy,jakoś mnie to nie zdziwiło :-p
Nauka ok,tylko trzeba ćwiczyć pisanie i czytanie.
Przyjacielski,ale jak to pani powiedziała trochę jest cheeky :sorry2::confused2:

Za to Matt super,najlepszy w klasie,wyprzedza z wiedzą inne dzieci,jest gotowy do czytania i w ogóle same achy,M wyszedł czerwony i pękający z dumy.Żadnych zastrzeżeń.

Tak więc trzeba popracować nad Antkiem.
Ale dzisiaj na tym rozdaniu dyplomów Antek siedział między nauczycielkami i pokazywał dzieciom jak mają cicho siedzieć,sama dyrektorka go wywołała i kazała usiąść na widoku by dzieci brały z niego przykład.A on oczywiście zadowolony,bo to taki stary maleńki lubi z dorosłymi posiedzieć.Popisówa straszna :zawstydzona/y:

hejka
Anineczko fajno ze chlopaki sobie rade dajá w szkole. my mamy jakies spotkanie 7 listopada ale bedá nam opowiadac jak mamy cwiczyc czytanie z dziecmi- bo co tydzien jest jakas ksiazeczka do przeczytania.
Wichurko fajna pamiateczka
Asienko super dynia. chyba wyprobuje twoj przepis na te tarte bo jakos nie mam ochoty na zupké dyniowá:no:

Kasiuleczko u nas Matt też ma co tydzień książeczkę z biblioteki.
Jest to jednak książeczka obrazkowa i "czytanie" jej polega na opisaniu własnymi słowami co się widzi w książeczce.

AsieńkoM zmobilizowałaś mnie do wycięcia naszych dyń.A wasza bombowa,jak na pierwszy raz to super wyszła.

Lubiczanko nie no są sposoby nie hormonalne :-p

Umyłam kalosze chłopaków i młodego położyłam do spania,ale to to siedzi i marudzi w łóżeczku :blink:

Gliwa pochwal się waszą dynią.

Dzięki dziewczyny, P troche się przejął rolą i wydrążył chyba za duzo miąszu:confused2:. Tłumaczył sie, że ja powiedziałam, że jak jest dobrze wydrążona to dłużej postoi a poza tym chciałam tarte robić. Zrobiłam, ale miąszu mam jeszcze na dwie takie same. Jako, że w przepisie jest, że trzeba pogotować dynie, to ja pogotowałam, na gorąco zmiksowałam i zawekowałam w słoik, może sie nada na nastepny raz, zobaczymy.

Gliwa, Anineczka wstawcie fotki.
Anineczka świetnie, że chłopakom dobrze idzie w szkole, oby tak dalej.

AsieńkoM moja mobilizacja musi poczekać na weekend,ale pochwalę się,a co!
No i dobrze powiedziałaś P,bo faktycznie szybciej by spleśniała.
A może zupkę ugotuj z tego co zostało?
Chociaż ja nigdy dyniowej nie jadłam,ale chyba musi być smaczna.Jedyne to co pestki dyni skubałam :-D

Bry
Narobiłam pierogów z 80, teraz bigos nastawiłam, bo jednak mam jutro do pracy, bo koleżanka nie może, więc ja jadę. Jak dla mnie nawet lepiej, bo w przyszłym tygodniu przeprowadzka

Barmanko no trochę spuchnięta pod koniec byłam:-p:cool2:, ciekawe ile teraz będę miała na plusie
AsienkoM śliczności zrobiłaś

Na 15.50 mam wizytę u GP, pewnie serduszka będziemy słuchać:-D:-)

reklama
Anineczko,AsienkoM nasza dynia jest inna,oczeta zrobiliśmy dwa inne i usta szerokie pod skosem.Igorio jak sie cieszył,gdy zobaczył.Zagladał w oczy:-D
AsienkoR
udanej wizyty.
Autko posprzątałam,ale nie tak jak trzeba:sorry:deszcze zaczął padac i szybko musiałam odkurzać,aby nie zamókł odkurzacz. Dzionek jakos szybko mi dzis ucieka.

Ostatnia edycja:
Do góry