reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny
Lubiczanko dzieki ze pytasz u mnie wsio ok malo siedze w ostatnim czasie na necie bo raz ze szydelkuje a dwa Lenuska taki cycek sie zrobila ze normalnie szok wszedzie za mna J wczoraj chcial ja nakarmic zobaczyla mnie i zaczela plakac wzie butle i przyszla do mnie i musialam ja nakarmic przez caly dzien daje mi czadu takze wieczorem jestem padnieta
A jak tam u WAs wsio przewiezione?rozpakowalas sie juz?
Pchlo ja rodzilam druga corcie tutaj i jak dla mnie opieka beznadziejna jednym slowem i wiem ze nie tylko ja mam takie zdanie ostatnio rozmawialam z dziewczynami z przedszkola i opowiadaly jakie mialy sytuacje takze ja z opieki nie jestem zadowolona nie wiem moze zle trafilam moze zly szpital cale szczescie ze tak to wszytsko sie skonczylo bo malo brakowalo a moje coreczki byly by sierotami.
Pierwsza corcie rodzilam w kraju i bylam bardzo zadowolona wpominam milo porod rodzilam sama bez zadnego znieczulenia
Nie to ze chce Cie straszyc czy cos poprostu napisalam swoje odczucia i tyle...

Wichurko co do wagi w ciazy to kazda kobieta inaczej przybiera ja z pierwsza corcia przytylam 7 kg z druga 9 kg wsio szlo mi w brzuch takze jak stala odwrocona plecami to nie bylo widac ze jestem w ciazy :)do wagi swojej szybko wrocilam nawet teraz mniej waze jak wczesniej za nim zaszlam

Biola zdrowiej

Natalia jutro ma w przedszkolu bal normalnie biedna sie doczekac nie moze tak przezywa :tak:

Milego dnia

reklama
OOO, dziekuje Wam WSZYSTKIE :)
U nas postep, zaczelismy wybierac imie dla dziewczynki ;) Bo moj maz to tak chce syna, ze na zenskie imiona nie patrzyl wcale ;)
Dzisiaj przyszedl orbitrek, juz jest w domku, ale nie wiem, czy go zmontujemy dzisiaj, czy poczekamy...... bo 3 listopada 6 osob z Polski przylatuje, wiec lepiej bedzie chyba, zeby lezalo sobie pudlo w szafie, czy tam pod lozkiem na dnie poki co...

Pokaze Wam pare fotek z pamietnika :) Jak sie dodaje zdjeica? ://// Chyba znalazlam, zobaczymy, czy sie uda.......

DSC_0041.jpgDSC_0043.jpgDSC_0044.jpgDSC_0045.jpgDSC_0048.jpgDSC_0049.jpg

Biola-your...co do bólu-oj współczuję:szok:a może warto się z lekarzem skonsultować?
Wichurko-śliczny ten pamiętnik-doskonała pamiątka:tak:
Anineczko-no właśnie moje pędraki też tak za pomidorową...a mięsko-drobię dla J,bo"te te" jak zobaczą ,że pływa niezidentyfikowane cuś to"bleeee";)))Ale jak to sie nie zabespieczacie:confused2::szok:
Aaniu-mam ten sam etap z Miką...póki mnie nie ma w zasięgu wzroku jest cacy,jak przemknę zaczyna się ryk,kwik i wyrywanie...a jaka się waleczna bestia zrobiła...Daniel nie chce jej czegoś dać zaraz wyma****e łapami:sorry:

Ja tam tez lubie pomidorowke ;P Koniecznie z ryzem ;) Maz woli kluseczki ;) No i musi byc jeszcze mnostwo pietruchy ;)

Ale jestem dzisiaj spiaca..... chyba sobie zafunduje drzemke po pracy.

O, wlasnie zadzwonili z Rotundy :) 22 listopada mam pierwsze zajecia ze szkoly rodzenia ;) 'Mums only' ;)

Ostatnia edycja:
Witam, boszz bizi od rana, nie wiem gdzie ręcę wsadzić :eek:
Alutka moja dziś kończy pół roczku.. rajuśku jak to zleciało :szok: ide jej choć jakąs fote pstryknąć :tak:

Katrina, bez ruchu trzeba być w momencie wkłucia w kręgosłup, potem ruszać się możesz przecież plackiem nie będziesz leżeć, wiadomo że po sali chodzić nie będziesz bo tego nie wolno, ale wtedy lekarze bardziej dbają o to by akcja porodowa szybciej poszła, dają oksy coś tam na rozruszanie i potem z górki. Ja miałam przy Marcelu, chwalę sobie, najbardziej chyba już po porodzie kiedy mnie zszywano:confused2:

Pam, popatrz jakie to dziwne, mi powiedziano że jak się rodzi martwe dziecko to znieczulenia nie dają, a Tobie dać chcieli? dziwne to jakoś...

Asienka, nie wyobrażam sobie Ciebie z bagażem extra 20 kg ;) Ty taka chudzinka;)

AsienkaM, u mnie dziś łazanki były, a Ty co upichciłaś?

Lubiczanka, jutro Marcel też ma iśc przebrany, musiałam mu nowy kostium kupić bo wymóg był taki by dzieci same mogły w tych strojach z toalety korzystać :confused2: nygusy jedne! już by choć w tym dniu dzieciakom pomogli :-p kupiłam strój wampira, jutro będę mu pyszczek malować:tak:
Ja też nie lubię mięsa w zupie :-p rety jakie ja wojny z m prowadzę o to bo wypierdek zawsze mieso podrobi i wrzuca do garnka by wszyscy zjedli :wściekła/y: ale po paru awanti już nie drobi do gara tylko sobie i Marcelowi bezpośrednio na talerz:tak:

Biola, straszne to co piszesz! pierwsze co nasunęło mi się namyśl to wyrostek... ur to skrót od your.

Anineczka, haha biola zawsze się śpieszy jak pisze i czasem trza u niej czytać 'między wierszami':-D

Wichurka jaki piękny pamiętnik, normalnie aż mi się łezki zakręciły, że ja takiego nie miałam! :( co ci mogę doradzić, to znaczy co ja bym zrobiła, to tam gdzie jest fotka tej modelki co pozuje to zrobiłam sobie fotke, to znaczy fotke brzucha i bym tam wkleiła :tak:
Ciekawe dlaczego samą Ciebie zaprosili na zajęcia do szpitala, pamiętam że ja na wszystkie chodziłam z m.
Propos, mój m jest z Łodzi ;-) ja to miasto znam też poniekąd, studia i pierwsza pracy.

reklama
Do góry