Lubiczanko bardzo mozliwe, ze nie mial zlych intencji
Dlatego napisalam, zeby jednak sprobowac do niego isc; nie znam lekarza, ktory ma 100% zadowolonych pacjentow
Zawsze jest jakies ale i najlepiej samemu zdecydowac
Ja dopiero za 4 razem znalazlam odpowiedniego ginekologa
Pchelko mozesz isc sama
Tylko przejrzyj te pytania, ktore dotycza tez partnera - glownie o choroby, i czy byly bliznieta w rodzinie
Ale powiem ci szczerze, ze milo bylo jak maz byl ze mna. Tam bardzo duzo par jest, i prawie zadnych samotnych matek
Poza tym, sporo czasu sie tam spedza, wiec zawsze jest ktos do pogadania
Popilnowania torebki jak trzeba isc do toalety czy noszenia plaszcza
No i dla Marka to tez bylo przezycie, zadawal pytania lekarzowi, i zobaczyl dzidzie na usg (chociaz tez bylismy wczesniej w 9tc prywatnie).
A, numer sie okazal, bo nie mam zadnego GP
Ale spoko, w Rotundzie po prostu powiedzieli, ze mam nastepnym razem podac kto jest moim GP. Wlasnie zadzwonilam do centrum medycznego, w ktorym bylam potwierdzic ciaze i mialam spotkanie z polozna. Nastepne spotkanie mam miec w okolicach 16-18 tygodnia i wtedy moge wybrac GP, nie ma zadnego problemu
Potem usg w szpitalu w 20 tc to wtedy uzupelnie papierologie
A, u mnie bylo tak
Pchelko, ze ja dosc wczesnie poszlam do przychodni potwierdzic ciaze (jakis 4 tydzien) i polozna przy mnie zadzwonila do szpitala i powiedziala, ze jestem juz w 6 tygodniu, dlatego moze tak szybko mi sie udalo... Przynajmniej wiem, ze w drugiej ciazy tez zrobie taki numer