reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam jak zwykle wieczorkiem

mam do Was pytanie - czy w Dunnsie sa już zimowe ubranka dla maluszków - chodzi mi o kombinezon???
Mam co prawda dla Kuby jeden, ale.... on nie doczeka do zimy, tzn. doczeka, ale będzie za mały (mimo, że na metce jest 9-12 m-cy) - dobrze, że jeszcze jest info. do 10kg - a Kuba ma ok. 9 kg. To by się zgadzało.
I zaraz musimy sie przesiąść z gondoli do spacerówki, bo coś mała jakby się zrobiła.

reklama
Witam
Barmanko-zwracam honor Kobieto pracująca:tak::-DI dobrze,że goraczki nie przeradzaja się w nic wiecej
asiaasia1-niestety chyba nik Ci nie będzie potrafił pomóc,bo z tego co kojarzę na tym wątku nie ma Dziewczyn z Cork:(((A nie ma tu na BB oddzielnego wątku dla dziewczyn z Twojej okolicy właśnie?Niemniej jesdnak zycze powodzenia:)
Wichurko-tylko się nie przepracowywuj;)))
Miłego dnia Wam...a ja pełzne znów cos spakować:eek:

asiuasiu1-poszukałam i bardzo dobre opinie są o tym panu
Dr n.med. Makbul Ahmed jest doświadczonym polskim ginekologiem z wieloletnim stażem pracy.

Od 14 Lipca 2011 pracuje w Cork w Poradni Nowrot Orthosurgery, Unit 2, Penrose Wharf, Penrose Quay, Cork.

Telefon do rejestracji 021-4552897.

Cena wizyty to 70 euro. Cena za badanie USG to 70 euro. Cena wizyty z USG to 130 euro

jak na polaka,ciekawe imie i nazwisko
108.gif

bardzo ci dziekuje bylam w ciazy raz u polskiego lekarza w cork ale nie bylo za milo teraz staramy sie o 2 dziecko ale jest problem takze szukam innego bo wiadomo ze tutaj kolejki :) no co do imienia i nazwiska to faltycznie malo polskie :DDD

reklama
A sa moze dziewczyny z okolic Sligo badz Galway ? Wiem ze w Galway jest polski ginekolog/endokrynolog i sie zastanawiam czy dobry a nie moge opini znalesc.... wie ktos moze? Bardzo mi zalezy na endokrynologu.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry