reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej
Lubiczanko oby Ci power wrocil i mnie powiedzmy ze jest lepiej humor lepszy troszke martwie sie o kolezanki coreczke jest od mojej Natalci rok strasza i walczy z choroba :-(
Powodzenia w przeprowadzce obys szybko sie uporala

Tichonku super ze kaska wplynela,kciuki za Radka trzymam ale pewnie bedzie wsio ok

My pozakupach stroje dla dziewczynek kupilam na hallowen i kilka innych pierdul J sie uparl i pojechal po nowy odkurzacz w sumie tez co mamy to jest dobry ale moj malzonek stowredzil ze kupi bezworkowyi tyle wiec pojechal zobaczymy co mi przywiezie

Uciekam konczyc obiad poki moj lobuziak spi

Milego dnia

Dzieki za porady dziewczyny co prawda nie chodzi o FIS tylko o Disability Allowance ale mysle ze jest tak samo.... dam im czas do srody a jak nic sie nie ruszy to zadzwonie...

Pchła wypełniałaś juz formularz na macierzyński?? Tam jest do wpisania data kiedy chcesz przejsc na miecierzynski. ja przeszłam 4 tygodnie przed data porodu (od 5 miesiaca ciązy juz nie pracowałam, dostawałam zasiłek ze wzgledu na trudne warunki pracy), ale nie ma problemu zebys przeszła 16 tygodni przed jesli chcesz.
Gliwa oj biedne te dzieciaczki jak zabki idą. Oby szybko wyszły
Lubiczanka no to zbieraj się do kupy i ruszaj z przeprowadzką:-D

Aaniu-straszne jest,kiedy choroba i cierpienie dotykają znanych nam ludzi-szczególnie jeśli o dzieci chodzi:( Trzymam kciuki za córkę znajomych-a jej rodzicom siły całe mnóstwo:tak:
Anineczko-o jak leniwie sie nam weekend zapowiada;-)Jak tam-filmik nagrany?aaaaa-ja ciągle na adres Wasz czekam:dry:

Lubiczanko oby przeprowadzka odbyła się bezproblemowo,sprawnie i w dobrych humorach;-)
Dzięki dziewczynki za kciuki dla Radka,dostał i z matmy i z englisza komplet punktów plus dodatkowe za bonusowe pytania:-)Ma szczęście bo by mu matka dała!:-p:-D
Aniaa coś poważnego?A powiedz jak ze zdrowiem tej Twojej koleżanko,która miała operacje w Polsce?

reklama
Tichonku no i wy kaske otrzymaliscie super:)fajnie co:)
Lubiczanko jak sie przeprowadzisz to fotke pleaseeee:)
U mnie poprawy ze zdrowiem nie widac i jutro mus banki wszyscy stawiamy,a dzis kupilam dynie i zrobilam chlopakom straszna dynke:)pirrwszy raz robilam i normalnie extra mi wyszla a chlopaki mega szczesliwe:)wczotaj wieczorem nikus przeszedl samego siebie ladnie poszedl spac ale obudzi sie z rykiem po pol godziny i sluchajcie ryczsl mi do 12 w nocy 3 godziny naokraglo i nic nie pomagalo tak sie rozrzalal ze szok i niewiem o co mu chodzilo a o 11 juz mial tyle flegmy ze wyrzygal mi na posciel i w nocy krecilam pranie i zmienialam posciel a on nadal ryczal.usnal w wozku i go pozniej przeniaoslam do mnie ale co chwilka sie przebudzal i placz i o co takiemu chodzi.r wrocil przed 2 z pracy i go przenoosl bo nie mial gdzie sie polozyc i normalka jakos mu poszlo i maly usnal u siebie ,a rano nikus wstal jakby nigdy nic zadowolony usmiechniety a ja zrabana niewyspana i dotego chora:(

Do góry