reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej
Tichonku
jest na tablicy u mnie ....Moj tez w pracy niestety ale kolo 13 powinien juz byc takze luz

Lubiczank ja tez nawet nie chce myslec...czlowiek sie zastanawiea jakie zycie jest ulotne...
Barmanko dobrze ze wczorajszy dzien sie skonczyl,lepszego humorku zycze no i udanej imprezy zycze

U nas temat wakacji padl wiec takze sie ciesze :tak:
Zmykam bo moj szkodnik nie daje mi popisac ostatnio wyrwala guziki z klawiatury :eek:

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko moim gp w ciazy byl dr z medicusa i teraz przyslali mi sms ze moja ostatnia wizyta u niego bulo 12miesiecy temu i zeby sie umowic na wizyte.o co kaman czy rok po porodzie tez jest jakas wizyta wliczana do maternity?czy poprostu w ten sposob nagabuja ludzi
Czytam te komentarze i wiecie co dziwie sie ludziom ze sie nie boja ze ich czy ich najblizszych taka okropna choroba nie spotka.cale zycie i wierze w to ze los jest msciwy i najwazniejsze przyslowie jakie wpajam ludziom to"nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku,dziadek sie smial i to samo mial"jezeli nie chca wplacic pare groszy ich sprawa ale nigdy nie wolna smiac sie z czyjesz krzywdy:(

Aniaa ja nie widzę:no:
Biola nawet mi nie mów,ja to się powstrzymać nie mogę od komentarza:wściekła/y:Teraz pojawił się komentarz jakiegoś kolesia z Dublina,że chcą za 40tys.E rodzinę ustawić i nie wytrzymałam i musiałam mu odpisać!:zawstydzona/y::wściekła/y:Muszę przestać tam zaglądać bo się wrzodów żołądka z nerwów przez debili nabawię!:wściekła/y:
Co do wizyty to nie sądzę,żeby w ramach maternity była:sorry2:Do 6 tyg.po porodzie tylko się takie wizyty należą:sorry2:

Biola racja Swiete słowa przysłowia.
Tichonku szkoda nerwów na takich debilów.Po prostu bez serca sa.

Igrorio usypia w łóżeczku,M bedzie po południu w domku.Mamy w planach posprzatac autko razem i złozyc spacerówke nowa dla Igoria.Bo juz tydzień czasu jezdzi w aucie.:-)A wózek w tym co jezdzi trzeba schowac,przyda sie na przyszłośc.
Miłego popołudnia.

reklama
ufffff-padam:/Za wiele to my dziś nie zdziałalismy,ale coś sie ruszyło:tak:
Gliwa-no to ładny komplecik już macie w buźce;)))
Aaniu-no weekend bez ciacha weekendem straconym;-)

Do góry