reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko a u mnie piekne slonce i blekitne niebo ;) Nie wiem jak ja wysiedze dzisiaj w pracy, jestem cholernie podekscytowana!

Pchelko ja mam jutro pirewsza wizyte w Rotundzie to opisze dokladnie jak bylo :)

reklama
Wichurko-wyobrażam sobie Twoją ekscytację;)))
a ja dziś chciczkę miałam na kopertki z ciacha francuskiego...tak więc jestem w trakcie produkczenia-własnie farszyk pieczarkowo cebulowy się robi...na koniec żółty serek-mniaaaaaaaaaam...juz mi ślina cieknie;-)

No, jak to przeczytalam, to tez mi pociekla ;) hihi

My dzisiaj sprzatamy mieszkanko, tzn mam nadzieje, ze maz mnie wyreczy, bo potem chcemy jeszcze troche poczytac o tej wizycie ;) Zapisac rozne rzeczy, zeby potem nie zapomniec.

hejka
Asienki udanych pogaduch:-D
Barmanko a swyter:-D sie robi:-Dcos stracilam do niego zapal bo mi wyszedl za duzy na Olive a robilam go na 110cm wiec chyba cos pokickalam w dodawaniu oczek.Wlasnie robie rekawy wiec sie zblizam ku koncowi. A miedzy czasie jeszcze zamowionko na czapuche wpadlo wiec dziergam teraz to. od sierpnia juz lukam na rozne wzorki ozdobki swiateczne ale cos nie moge sie zdecydowac co zrobic czy bombki czy aniolki czy dzwoneczki a moze serwete tyle tego w necie jest ze trudno cos wybrac:szok::-D. no i dla Olivy jeszcze chcialam zrobic jedna czapuche na zmiane. chyba sie pojde sklonowac:-D:rofl2:

Ania83 oby dol szybko minal

Mnie dopadl katar i psikanie:wściekła/y: przez to nic mi sie nie chce:confused2: a wplanch mam lazienke posprzatac ,zmienic krolikowi trocinki odkurzyc i obiad podszykowac.ciekawe czy cos z tego zrobie:-D:-p

Ps
Lubiczanko a gdzie link do twego bloga ... prowadzisz go nadal?

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko-w zawieszeniu jest...nigdy nie zdążę trzepnąć fotki-o widzisz...wczoraj jeszcze mogłam sernikowi zrobić i bach-jakos nie mam teraz głowy-może reaktywacja nastapi po przeprowadzce;)zdrówka-niech Cię nie rozłoży!!!
Gliwa-oczywiście,że mnie zauroczył Twój Synek:tak:
Wichurko-żeby nie było,że ciężarnej załuję(bo mi jeszcze cos myszy wtrąchną;))-zapraszam!!!gratis dorzucam kubeczek czerwonego,rozgrzewającego barszczyku:tak:

Dzien dobry:)
My nadal sie leczymy r ma antybiotyk a ja wczoraj mialam banki,postawilam tez nikusiowi tak profilaktycznie a w sobote powtorka i wszyscy w domu beda zabankowani:)szczescie to bedzie jak dzieciaki nie zlapia od nas choroby ale cienko to widze bo nikus juz dzis cosik prycha:(
Wczoraj czylam sie masakrycznie i kolezanka kochana wziela kacperka do siebie na noc tak wiec nie musialam wstawac rano i go zaprowadzac do szkoly.
ok lece mlodego polozyc spac i ruszyc r zeby sie szykowal po starszaka:)

reklama
Dzień dobry
U AsienkiM było wczoraj miło, jak zwykle zresztą:-):tak:. A dzisiaj mi się zachciało pierogów z kapustą i grzybkami
Wichurka powodzenia na wizycie, odezwij się jak będziesz już po i będziesz miała jak

Dobrego dzionka

Do góry