reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Ale mam dobry humor,FIS dostaliśmy:-DNieważne,że cały pójdzie na spłatę długu:baffled::wściekła/y:,ale przynajmniej będę miała spokojna głowę bo nienawidzę długów:-)Gdyby nie ten dług to byśmy autko zmienili a tak to niestety:sorry2:
Gliwa,Lubiczanko,tak to sem ja na fotce:tak:
Radek dziś ma testy z angielskiego i matmy więc kontrola popołudniu:-D
Idę do mamy dzwonić:tak:

reklama
Czesc dziewczyny

Milego dnia wszystkim

tichonek a dlugo czekalas na ten FIS?? bo ja skladalam aplikacje od Disability Allowance pod koniec czerwca i dalej czekam doslali mi dokument HR do wypelnienia jakos 2 tygodnie temu i dalej cisza.... Chyba sie do tego Longford wybiore bo daleko nie mam... i jeszcze mam pytanie czy jesli mi przynaja(a musza) to zaplaca mi od dady zlozenia czy od decyzji ? Bo wiem ze jak mama skladala o JA to zaplacili jej od daty zlozenia.... kurde czekam juz dlugo, gdyby nie uczelnia i GRANT to nie mialbym z czego zyc bo pracowac nie moge z powodu mojej nogi.. ledwo po uczelni chodze.... grrr mam nadzieje ze do konca miesiaca cos bede wiedziec bo juz mam dosc czekania.. :no:

pam_x_pam wiesz co,ja składałam aplikację o odnowienie FIS-a bo miałam już przyznany rok temu na rok:tak:Tamten okres skończył się 17 lipca i od tej pory nie miałam FIS-a.Przyznano i wysłano na konto wyrównanie od 17 lipca:tak:Ale podanie o przedłużenie składałam już 22 czerwca(zanim się tamten okres skończył).Czekałam więc na decyzję 4 miesiące:sorry2:W zeszłym roku jak staraliśmy się po raz pierwszy,decyzję otrzymaliśmy po 6 miesiącach:sorry2:

Hej,

Ale mam lenia, to nic zaraz sie pozbieram.
Rano nie miałam ochoty wstawać i jeszcze na domiar złego glowa mnie bolala. Zaraz Kawke sobie strzele i bedzie git.

Tichonek super wieści z kaską i fajnie, że pokryje cały dług. Powodzenia dla Radka
Asienka_r równiez dziękuje za pogaduchy.
Wichurka powodzenia na wizycie i po powrocie daj znać co i jak.
Pam Jeśli przyznadzą Ci Fis to kaska leci już od dnia zarejestrowania, czyli jak dostaniesz decyzje to i od razu wyrównanie do dnia rejestracji.

AsieńkoM-leniuchy niech żyją!!!Ja tez mam jakiegoś takiego-a przeciez powinnam dostac power'a-w końcu dziś klucze:blink:
Tichonek-super,ze pieniąchy dotarły:)Lubimy taki przypływ gotóweczki...a,że akurat na dług-tym lepiej-nie bedziecie pod kreska;)Natomiast ta świadomość,że co tydzień bedzie extra "grosz"miła jest:)))Moje Dzieci tez co piatek testują:baffled:dziś od rana z Dadzią trenowalismy;)
Gliwa-mam nadzieje,że Igorek szybko sie upora z tymi zabkami i da Mamusi poleniuchowac;)
Pam-chyba rzeczywiście czas najwyższy pogonic urzędników-ilez mozna czekać:wściekła/y:

Wichurko czekam na wiesci, opisuj co sie dzialo i trzymam kciuki:)

Dziewczyny czy ktoras z was przechodzila na maternity leave duzo wczesniej? Ja chcialabym przejsc 16t przed porodem, bo wyczytalam ze tak mozna najwczesniej. Czy trzeba spelniac konkretne wymogi wtedy? Ja sporo dojedzam i ustalilismy z mezem ze tak bedzie najlepiej.

reklama
Witam się.

Młody chyba zasnął,bo cisza w pokoju.
Nocka też w miarę,ale po przeciwbólach bo inaczej to jest katorga.
Że też dwa pierwszy bez zająknięcia,no ale to w szpitalu na painkillersach było.

Gulasz się pyrka,drugie pranie się kręci.
Przydałoby się ten przedpotopowy kibelek umyć,a tak mnie się nie chce.Dołączam do leniuchów.

Co to ja jeszcze chciałam.

Aha,Tichonku gratki za FIS i kciuki trzymamy za Radzia.

Za moją synową również :cool2:
Antek ma dzisiaj luz w szkole bo ma wf no i jakiś film będą oglądać.

A w listopadzie jedzie na wycieczkę do Sea Life,już się nie może doczekać.

Kasiuleczko zdróweczka kochana.

Pchła Szachrajka a to można na studiach mieć maternity? Czy pracujesz?

O kurde pomyliło mi się z Pam.Wielkie sorki Pchło.

chyba muszę kolejnej kawy by się obudzić.

Ostatnia edycja:
Do góry