reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku nam tez przyszedl list z bts ze nam przyznaja ale fisu ni widdu:(i kazalam r wejsc na konto zobaczyc i rzeczywiscie kaska juz byla na koncie:)
Barmanko zdrowka dla marcelka:)
Anineczko od soboty zajadamy sie rybka po grecku pychotka:)
A wlasnie r wrocil ze szkoly i no same achy heeeee jedynie maly minusik zeby wiecej engliszzzzzz ale to chyba kazde dzieciatko ma problem(jezeli jest obcokrajowcem of course:))ale tak to wszystko jest bardzo dobrze:)
A jezeli chodzi o ozdoby halloweenowe u nas juz wisza:)

reklama
Asienko - ja tez takiej wagi u siebie nie pamiętam, 48kg było po urodzeniu Magdy, ale szybko wróciłam do moich 50kg. Ale to już historia.

Lubiczanka - ja mam w AIB, ale mi jest wsio rawno, tylko Sort Code i Account Number potrzebuję.

Witam

Tichonku super ze Radzio zostal wybrany,da rade zobaczysz:tak:a co do rozmowy ktora przeprowadzilas ja jakis czas temu rozmawialam z Natalka na temat smierci mojego Taty...
Asienko jak chcesz to mam pare ubran ciazowych bluzki spodnie moge odsprzedac bo trzeciego dziecka nie mamy w planach
Barmanko zdrowka dla Marcela

zaraz mnie krew jaśnista zaleje-trzy razy pisałam i za każdym razem"amba fatima"z moim postem-grrrrr
Tichonek-zuch Syn!!!Teraz niech z dumą rewprezentuje klasę:)))a fis-pewnie lada dzień wpłynie...Oj lubimy taki przypływ gotóweczki;)))
Barmanko-co racja to racja-bardziej nakręconej Babki od Ciebie nie znam;)Ale to tak meeega pozytywnie:)))Nie-u mnie detoxy słodyczowe w gre nie wchodzą-poprostu sprzet pochowany;)Nadrabiam batonami etc;)Zdrówka Marcelkowi
Anineczko-buziak temu mojemu Chorowitkowi małemu:****Oby na 3dniówce się skończyło-najlepiej jeszcze dzis;)Aleś rybka poszczuła:))))
Wichurko-nie wiem jak to jest-tu przylatują z Pl kupowac wyprawki a my do Pl z kolei;)))Rzeczywiscie widze włosy zyć Ci nie daja...Bedzie dobrze:)))
Gliwa-co słychac???
Aaniu-i u Ciebie???
Biola-no to przyjemności mężowskiemyu na wywiadówce:)))
a mnie taka chciczka na sałatke wzieła,ze poszłam,kupiłam co trzeba i juz sie przegryza:))))

reklama
Wichurko-gdybym to ja wiedziała:/Ale moja Siska jak się tylko o ciąży dowiedziała zaraz zapewniła,ze na zakupy przylatuje do nas;))))niestety do skutku przylot nie doszedł,bo ciąża tak sobie przechodzi,więc nie ma po co niepotrzebnie ryzykować:tak:
za to kurierem jej wysyłam różne ciuszki-takich na pewno nie ma;),karuzelkę na łóżeczko,inne duperelki...w tesco np. jest teraz promocja na taki przybornik z Tomme tipp. za 3e z hakiem(z 6ciu z hakiem)-gruszka do smarczków,termometr,obcążki,szczotka do włosków...fajniusi:)

Do góry