reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Wiesieńko-no ja szyć nie potrafię,ale suwak to bym umiała:sorry2:
Aaniu-wiemy co dobre...w sumie ja nawet kupowac nie muszę(jak sama jestem)...ta przestrzeń i cisza i mozliwość wejścia i pooglądania chociazby jest taka relaxująca,że....az się rozmarzyłam;))))
Ja dziś miałam test z angielskiego. Maja sprawdzic mój poziom i od listopada na lekcje bede pomykać:tak:
Dobrego dnia Wam

reklama
Wichurko, Gliwa AsienkoM na szczescie za kratki go nie zamkneli, odprowadzili go do pustego pokoju na tym lotnisku gdzie stal stol w rogu kamera, wjechali z zelazná skrzynká w ktorej znajdowal sie jego plecak i kazali mu rozbroic bombe:-D, on im tam tlumaczyl ze to nie bomba tylko ladowarka do nawigacji ale nie dali se powiedziec:baffled: bo widzieli to tylko jak przeswitlali torby ze ma tam w srodku cos prostokatnego owinietego kabelkami:-D. Bombe rozbroil , zabrali mu to i puscili na samolot ktory nawet wstrzymali:nerd:

lubiczanka podziwiam cie. czworka dzieci, przeprowadzka,pichcenie jeszcze na lekcje angielskiego sie wybierasz ty wogole sypiasz?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)

No ladnie, az samolot wstrzymali?

Lubiczanko a gdzie idziesz na angielski? :)

Mi kiedys na lotnisku, w Londynie, kazali wyrzucic jakas szynke, tak sie wkurzylam, bo to szynka taka wiecie, wiejska byla, od tesciow, ale krzyczac przyzekalam, ze sama swinie zabilam i pozwolili przewiezc :D

Wichurko-z urzędu pracy mnie wysłali...nie wiem jak się nazywa-Irole chyba prowadza-przynajmniej dzis ten test"prowadzili"...co do miecha-a co za różnica kto świnkę zarżnął???jak Twój Tata czy teśc to by Ci nie pozwolili?:baffled:

Wichurko-a no...na nauke nigdy za późno nie jest;)))Ahaaaa-takie buty...ale wciąż nie wiem jak sie ma przewożenie mięcha do faktu kto był sprawcą śmierci swinki:-(

Ze bylam przy calym procesie i moge przysiegac, ze nie doszlo do zakaenia i wprowadzam czasem ptasiej grypy do Londynu :/

Ja chyba z lenistwa przestalam chodzic na angielski...... a moze i mnie by si eprzydalo, nawet tak po prostu, zeby z domu sie wyrwac ;)
Przed slubem chodzilam na wloski, ale... chyba nigdy nie naucze sie jezyka obcego korzystajac z jezyka angielskiego :(

Wichurko-no oki...rozumiem:zawstydzona/y: Ja też mam taka blokadę językową-mój móżdżek nie przyjmuje do wiadomości,ze oprócz j.ojczystego i angielskiego jeszcze cos z obczyzny się w nim pomieści;)

reklama
Hm... wydaje mi sie, ze tu chodzi o cos innego...

Kiedys uczylam sie niemieckiego, chcialam kontynuowac nauke tutaj, w Dublinie. Poszlam na kurs, nawet na dwa, ale po prostu... ci nauczyciele... za duzo angielskiego uzywali ;) I nie potrafilam porownac czasow niemieckich do czasow angielskich.... i tak naprawde, gdyby nie fakt, ze cos mi z tego niemieckiego jeszcze w glowie zostalo, to chyba bym nic nie zrozumiala.

Zaryzykowalam i poszlam na wloski, ktorego totalnie nie znam. Ale podobnie.... ciezko bylo...... Moze gdybym znalazla szkole, w ktorej wcale nie bedzie sie uzywac angielskiego do nauki innego obcego jezyka, to byloby mi latwiej.

Do góry