reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurko-wow-rzeczywiście dobry mąż;))))a jeśli o cyrk chodzi-czy mozesz nazwę zapisać?Proszę:sorry2:
AsieńkoM-jakkolwiek nie będzie zawsze moze byc gorzej...oby tylko Wam nikt nie swistnał tego portfela-i nic z konta nie zniknęło:tak:
Gliwa-chamówa ,mówię Ci:crazy:
Miłego wieczorku Dziewczynki

reklama
Dzien dobry!

Oj rzeczywisice, dzisiaj tak szaro,buro, brrr... ale dobrze, ze nie pada :) Wole spacerowac bez parasolki :)

No, a moj ukochany maz, bo jedyny... znowu odwalil :D Ja chyba zaczne ksiazke pisac :)
Jakies 1,5 tygodnia temu bylismy w centrum i oddalismy do skrocenia 3 (slownie trzy) reklamowki firanek/zaslonek. Jeden pokoj - jedna pelna reklamowka firanek/zaslonek. Maz wczoraj pojechal odebrac, zaplacil pozostala kwote, dostal kwitek i przyjechal z 1 (slownie jedna) reklamowka :D I kuzwa zadowolony, ze wszystko odebral :D Troche sie nawkurzalam, bo mowilam mu, ze ma na miejscu spojrzec i sprawdzic, czy wszystko jest poskracane etc, ale nie, bo po co? Na dodatek zamiast pojechac tam rano, pojechal sobie na ostatnia chwile; a tez go prosilam - pojedz rano. Przynajmniej jeszcze wczoraj by sie zorientowal, ze cos jednak za malo tych reklamowek przywiozl :D No nic, dzisiaj jedzie do centrum na angielski, to odbierze pozostale dwa zestawy....
Poza tym, w sypialni firaneczka i zaslonki juz wisza i wygladaja wspaniale :D

A TERAZ CYRK, ten inny ;)
Zrobilam zdjecie, i w sumie to 7.99 to chyba byla tylko cena na wczorajsze wystepy..... najlepiej chyba tam zadzwonic. Plakat tez taki sobie, wedlug mnie wystepy sa tak:
Wtorek & Sroda - 19.30
Czwartek & Piatek - 16.30
A dalej to nie potrafie rozszyfrowac.......zgaduj zgadula
A zdjecie takie zrobilam ze nie ma nazwy :/ Ale wydaje mi sie, ze to beda tylko wystepy slonikow.
DSC_0038.jpg

Za to wlasnie weszlam na oferty Dublina i widze, ze jest jeszcze jakis cyrk, tutaj link:
The Best Daily Deals in Dublin - Citywide - Fossett Brothers Circus - Two Tickets for Fossett's Circus

To jest na pewno inny cyrk, niz ten pierwszy :)

Ja to chyba namowie meza i obejrzymy sobie te sloniki ;) 10 minut drogi od nas, zawsze jakas inna rozrywka ;) Ogolnie na tym parkingu to dosc czesto sie cos dzieje, zawsze w okresie wiosenno-letnim jest jakies male wesole miasteczko :)
Raz poszlismy na taka karuzele 'filizanke', siada sie w takich filizankach, one kreca sie wokol wlsanej osi, a oprocz tego na takim duzym 'spodku'. No i jak zeszlismy z tego, to ja sie super czulam, ale Marek nie bardzo... usiadl na schodach i pol godizny dochodzil do siebie :D Oczywiscie wszyscy ktorzy patrzyli na nas, to mieli wspolczujaco - wesole miny :D Bo jak to chlopu niedobrze po karuzeli? :D

Witam
Wichurko-trzy światy masz z mężem...nie massz czasu się nudzić przynajmniej;)))Idźcie,idźcie-nabierajcie wprawy do tego typu imprez;)))
Gliwa-tak...a właściwie juz nie...Mamy-obejrzana,zaklepana,depozyt wpłacony,umowa do podpisania jutro-amen;))))Co prawda póki umowy w ręku dzierżyc nie będę nie skaczę z radości,ale powiem z całą świadomością-na tą chatę warto było poczekać;-)
Miłego dnia Dziewczynki...aaaa-ja juz dziś przeciez byłam:dry:

reklama
Asienko dobrze ze w tym portfelu reszty dokumentow nie mialas bo bys miala fulll spraw do pozalatwiania:tak:

Wichurko Twoj maz to widze taki zakrecony jak moj M boziu o nim to bym mogla juz chyba ze 3 tomy napisac o tych jego sytuacjach i przygodach ktore codziennie mu sie przytrafiajá. Mnie najbardziej wkurza jak on ma sam robic zakupy, zawsze dostaje kartke do reki a i tak polowy rzeczy mi nie kupi aaa ostatnio zamiast maki zwyklej to przyniosl mi krupczatké a chcialam robic nalesniki- szczegol ze jeszcze dzwonil do mnie jaka to ma byc maká a pani w sklepie mu powiedziala ktorá ma wziasc to i tak przyniosl inná:wściekła/y: a z takich ekstremalnych przygod to aresztowali go w dublinie na lotnisku twierdzac ze ma w plecaku bombe buahhh moj zakrecony BIN LADEN:-D

My ostatnio tez bylismy w cyrku w porownaniu do tych co kiedys byly w Pl to troche malo zwierzat mieli ale najwazniejsze ze corci sie podobalo;-)

Do góry