reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-nie smutaj się-głowa do góry-stawiamy czoła przeciwnością!!!!!!!!!!!!!
Wichurko-spróbuj koniecznie z tym imbirem...łoj ja z ta migreną-słowo daję tak mnie głowa bolała,ze gdybym miała cyjanek pod ręka bez wahania bym spozyła-serio:zawstydzona/y:Podoba mi się twoje nastawienie do domku...w zyciu trzeba wielu rzeczy spróbowac-stąd mowa o zyciowym doświadczeniu;)

reklama
O masz ci los, dopiero teraz doczytalam AsienkoM ze depresyjnie u Ciebie... smialo mow co ci jest, a my ci tu pomozemy i humorek poprawimy :)

Lubiczanko o cyjanku jeszcze nie myslalam ;) ale myslalam, czy nie ma chetnych na zamiane glowy ;)
Ogolnie osiedle ladne, zielona trawka, elegancki plac zabaw, duze pole do grania w pilke z dziecmi, i miejsce do jazdy na rolkach, czy rowerze... Tylko wlasnie, widac tez koniki :D I cyganow bez siodla na nich :D

O wlasnie, a propo zwierzat, jakis cyrk sie rozbil na parkingu Charlestown Shopping Centre ;) Jak bede wiedziala kiedy sa 'wystepy' i po ile to moge dac Wam znac :) Moze ktoras z Was bedzie chciala sie wybrac z rodzinka :)

Wichurka dzięki wielkie dobra kobieto, ale dzisiaj nie mam nastroju na pisanie o problemiku bo jak tylko o nim pomyśle to jest gorzej. Na dodatek chyba portfel z karta zgubiłam w sobote na urodzinach.:wściekła/y: Musze do banku iść lub zadzwonic, żeby mi ja zablokowali i nowa przysłali. Tyle dobrego, że nie miałam tam innych rzeczy takich jak karte z MC, karty z EHIC i dowód osobisty.:sorry2:

Rozumiem AsienkoM... hmm... moze moja opowiesc o mezu poprawi Wam nastroje: otoz mój maż to regularnie gubi karty i portfel, a to w sklepie zostawia, a to w kieszeni bluzy ktora jest w koszu do prania... Juz raz lecialam z mala karteluszka migiem do bankomatu, zeby aktywowac szybciej nowa karte (stara automatycznie bedzie zablokowana) :D Teraz jak do mnie dzwoni i mowi 'Zgubilem karte' to się nawet nie denerwuje :D I jeszcze musze mu towarzyszyc przy rozmowie o zablokowanie karty, bo moj slubny ma wade wymowy, tak seksownie rrrrr mowi ;) A pech chcial, ze i jego imie i nazwisko maja literke R :D

Kurde Lubiczanko...... i szukanie chaty na nowo? Ja jeszcze nigdy tak nie mialam, zeby nagle ktos zrezygnowal z mieszkanie, ktore chce wynajac.....

A co do cyrku:
wystepy zaczynaja sie dzisiaj, koncza w niedziele 14. Wstep: 7,99€, wyglada na to, ze jest to jakis godzinny pokaz 5 slonikow (dwa widzialam za ogrodzeniem jak sobie jadly kolacje, wielkie!). Niestety nie zdazylam zapisac numeru, ani godzin wystepow, ale jutro rano w drodze do pracy bede mijac plakat, to zrobie fotke.

reklama
Do góry