reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja czuje sie calkiem dobrze, dziekuje :) Niestety tylko doczukaja mi albo migreny, albo troche lzejsze bole glowy.... wczoraj myslalam, ze glowa mi peknie, ale na szczescie dzisiaj rano obudzilam sie z lekka glowa :)

No i mdlosci tez juz powolutku mijaja.

Dzis w pracy troche luzniej mialam, zepsul sie system i telefon wiec byla kompletna cisza ;) Za to teraz juz wszystko dziala :/

reklama
Lubiczanko, no nie daje rady....... bylam kilka razy u pozal sie boze neurologa...... co wizyta inne leki,ktore nie dzialaja... najlepiej dziala ketonal..... ale wiadomo, w ciazy nie wezme..... a co robie? No nic nie robie, prysznic, pizamka i koldra..... ostatnio szef zawiozl mnie do domu jak mu z migrena przyszlam do pracy.... i cos czuje ze teraz tez mnie bierze..... juz mam swiatlowstret i lekki bol glowy..... wzielam paracetamol... za duzo nie pomoze, ale jeszcze te 2 godzinki w pracy wytrzymam.

Wlasnie, zamieszkalam niedawno na nowym osiedlu i sie zastawiam, czy dzieci beda mi pukac do drzwi po cukierki - czy wy jestescie zawsze gotowe na takie wizyty? :) Wczoesniej nie mialam takich sytuacji i nie mam pojecia jak mam sie przygotowac ;)

AsieńkoM-świetny pomysł!!!
Wichurko-współczuje-oj znam ja ten ból:zawstydzona/y:od tamtego razu nie ruszam sie z domku bez przeciwbólowych:no:Co do hallowen-my zawsze chodzimy z dziećmi,ale robimy to w miarę szybko-od ok 16tej zeby wieczorkiem być już w domku i czekac na inne dzieci-bardzo fajna zabawa:)))Jakoś specjalnie nie musisz sie przygotowywac-kup kilka paczek takich zelek wielopaków(takie malutkie paczuszki w srodku)-teraz są w promocji wszedzie...jak Ci wpadną małe potworki to wrzucasz do worka i juz:)))Nie zapomnij sie przestraszyc kazdej potwory;-)

No to trzeba pokupowac slodycze, chyba zawsze sa jakies takie tansze paczki w Aldiku czy Lidlu. Pytalam landlorda, jak to tu wyglada, ale tak srednio chcial sie wypowiadac :D Jakby nie wiedzial ;) Za to kolezanka powidziala, ze bedize jedno wielkie ognisko :D Nie ma to jak finglas ;)

Ja tabletki przeciwobolowe mam wszedzie, w torebce, w szufladzie w pracy, w domu to w kazdym pokoju ;) Probowalam tez innych metod, niekonwencjonalnych, ale nic mi nie pomoglo..... powinnam zrobic sobie rtg glowy, ale... zawsze bylo cos...

Wichurko nie zazdroszcze tych migren. Okropny ból. Próbowałaś imbir. Mi będąc w ciąży ósemka wychodziła i pół szczęki paraliżowała z bólu. Najgorsze to to, że nie można brac mocnych środków przeciwbólowych.

Lubiczanko dzięki.
Zastanawiam się jedynie czy tą imprezke zrobić 31 w Halloween czy 29 bo jest BH. Jak myślicie kobitki.????

Imbir? Nie.... a jak to stosowac?

Ja bym zrobila w BH :) Wiecej czasu bedzie i moze sie wczesniej zaczac taka impreza i wczesniej skonczyc :) A 31 to taki normlany dzien pracujacy, wiec moze nie wszyscy beda mogli przyjsc na czas?

reklama
Do góry