reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jednak wyszliśmy na spacer, dobre i 45 minut, wróciliśmy i jak luuunęło :eek:

Dziewczyny gdzie można kupić dobre (!!) bodziaki dla dziecka? chodzi mi o to żeby nie były tak 'wyjajone' pod szyją?
Z pennego porażka, z dunnsa to samo :((
Tescowych nie znam - jak te się sprawują? heeelp

reklama
Wichurka poradzicie sobie ze wszystkim, nie martw się. Ja również rodziłam w Rotundzie i jestem zadowolona. Termin miałam na 11 styczeń a urodziłam 8 styczeń. Troche długo to trwało, ale dość często pierwszy poród idzie wolno, choć bywaja wyjątki.

U mnie dzisiaj była pomidorowa z ryżem, a na drugie kartofelki, pekinka i grilowane piersi kurczaka.
Zuzia dzisiaj tak nadaje, że szok. Jeszcze niedawno mówiłam do Asienki_r, że Zuzia mało gada a teraz to czasem ją ciężko zatrzymac i uciszyć. A jaka strojnisia się zrobiłam. Musiałam co lepsze buty pochować bo mi wyciągała z szafki z przedpokoju i nakładała. Jak robie makijaż to ona oczywiście też musi kremem buzie smarować, potem pędzlem po policzkach machać. Jak ona szybko rośnie, nie spodziewałam się, że aż tak.

Barmanka ja miałam troche bodów z mothercare i były fajne. Mała długo je nosiła i nie sprały sie szybko.

Ostatnia edycja:
Asienka, Twoja Zuzia jest bardzo dojrzała jak na swój wiek, pamiętam jak szybko jej poszło odpieluchowanie ;-) to co sie dziwisz że z innymi rzeczami mknie jak strzała ;-)
Dzięki za info, a powiedz mi jak one się sprawowały pod szyją?

Barmanko ja kupuje w tesco,w name it i w mother care jestem zadwolona nie rozciagaja sie, a co penego i dansa mialam przy Natalce i pod szyjka strasznie sie rozciagaly

Asienko poczekaj jeszcze troche bedzie Ci sie przebierac 15 razy dziennie :tak:przechodze to juz kolejny rok

Zachcialo mi sie salatki jarzynowej i wlasnie w lodowczce przechodzi :-)

witajcie

Tichonek - strasznie mi przykro z powodu Taty, wyrazy współczucia (*),

AsieńkaR - Tobie z kolei GRATULACJE!!!

Barmanka - ja z kolei jestem bardzo zadowolona z body Next-a, nie rozciągaja się i mają super zakładki na ramionkach, które nie sa tak szerokie, żeby się zsuwały z ramionek,

reklama
Do góry