reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko-poznałaś moją tajemnicę;)Teraz musze Cię zabic:rofl2::-DA u mnie-ruskie!!!A dla J zapiekanka makaronowa:-p
Wichurka-ale z moich suwaczków chyba wszystko jasne,co:sorry:

reklama
Lubiczanko - troche Was podczytalam, ale ciezko tak na 'sucho'. Jak sie juz 'wbije' w wasze teamty to bedzie lepiej ;) A te niektore rozdzialy w tych ksiazkach to o takich tragediach, komplikacjach jakie moga sie przytrafic - w ogole tego nie czytam!

Asienko,
a urodzilas w terminie? Ja mam termin na 29 kwietnia, rodzice planuja przyleciec na majowke, ale cos czuje, ze nie zobacza jeszcze wnuka.....

Lubiczanko, widze, ze masz fajna gromadke :) Niestety tylko jest haslo ile zostalo do urodzin, a nie moge odczytac wieku.... Jestem blondynka w ciele brunetki :/ Przepraszam :D

Wlasnie, widzialam tez, ze ruskie robilyscie :) Jeszcze nigdy sama pierogow nie lepilam, w ogole, ja to tak troche srednio gotuje, ale chyba czas to zmienic ;)

Lubiczanka, haha wiedziałam :-p:rofl2::-D ja ruskie pomroziłam 'na czarną godzinę':rolleyes2:a ta zapiekanka to jaka?

Wichurka a to jesteś z terminem blisko moich dzieciaczków - Alicja 25 kwiecień, Marcel 15 maj. Rodziłam na Holles St, i w Coombe.

AsienkoR niekoniecznie ja rodzilam w kraju i byla bardzo bardzo zadowolona nie to co tutaj ale wiesz ile osob tyle opini
Wichurka no to piekny prezent bedziesz miala moja Lenka jest z maja a Nacia z sierpnia

Aniu no pewnie, moja siostra dwa razy rodziła w kraju i za każdym razem cesarkę jej robili, więc ona niezadowolona, bo i długo do siebie dochodziła, a tutaj decyzję o cesarce podejmują w ostateczności, ale rozumiem Cię i pamiętam Twój poród, także chyba nie ma reguły. Zobaczymy, jak będzie tym razem

Wichurka Ania urodziła się 10 dni przed terminem, w poniedziałek miałam wizytę w szpitalu a we wtorek byliśmy na porodówce:-p:rofl2:

reklama
Czy witałam już się dzisiaj tutaj?
Zakręcona jestem,wypiłam wczoraj jakieś piwko ciemne i średnio się dzisiaj czuję.Po jednym :eek:
I rewolucje żołądkowe mam :baffled:

Barmanko oj tam,ja pracowałam do 38 tygodnia z Antkiem.Praca stojąca i dałam radę :-p

Wichurko jedna prośba,nie pisz posta pod postem,jeśli chcesz coś dodać to wciśnij opcję edytuj ;-)
Noooo musiałam to powiedzieć,takie jakieś zapędy moderatorskie mam :sorry::rofl2:
Szefa masz super,pozazdrościć.

U mnie dzisiaj łosoś z ryżem,ale nie chce mi się stać przy kuchni :confused2:
Młody śpi,sama bym się legła do wyra :baffled:

Do góry