reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko i co?ogladaliscie chate?
Masakra tyle za olej:szok:.
Mysmy w tamtym roku w okresie zimowym zaplacili za gaz za 2 miesiace jakos 200e juz nie pamietam dokladnie:no:
Anineczko niezla jestes z tym autem:-D:-D
Barmanko gdzie Ty?

zrobilam prawie 80 sztuk pierogow ruskich...ciata mi zosatalo wiec kapusta sie gotuje i grzyby-dorobie z grzybkami i kapusta:tak::-)

reklama
Dziewczyny orientujecie się jaki jest tutaj koszt badania na posiew moczu??? W Pl pediatra zleciła badanie, ale nie zdążyliśmy go zrobić, bo Mała stwierdziła, że nie nasiusia do pojemnika :-/

Aaniu,Ewelcia-byłam...no comment:no: co do pieca-podobno już hydraulicy badali"tę"sprawę i niestety "ten piec tak ma"...a ja mam to w du..e i spadamy...w ostateczności nawet na 3sypialnie-byle do lata:-(
Wiewióra-jeśli suwaczek Twój dobrze wskazuje,to najlepsze życzenia dla córci!!!Niestety jesli o takowe badania-ja zielona w tej kwestii jestem:zawstydzona/y:

Witam
Lubiczanko powodzenia w szukaniu, ja dziś miałam piękny sen że znalazłam śliczny dom do zamieszkania!!
Anieczka niezła jesteś z tym autem haha
Ewelcia ale mi smaka na pierogi robiłaś!!!!!!
Ok zaraz się seriale zaczynaja zmykam:)

Witam
Kamcia-o...ja się wczoraj na wieczór zdołowałam-poogladałam chaty w NENAGH(co.Tipperary)-za 700e takie cuda,że szok:szok:Ty też ciagle poszukujesz czy też odpuściłaś sobie?
Miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Hejoo, my wczoraj cały dzien poza domem, muszę sobie nadgonić pare spraw bo niebawem wracam do pracy, a wiadomo czym się może skończyć zostawienie chłopa w domu z dwójką dzieci :szok:
Dziś na obiad miały być ruskie..ale mężowy wybył z chaty a będąc samej w domu z Alicją nie podejmę się tego ryzyka :baffled:no więc czekam jak księciunio wróci.

Biola, łóżeczko super! Jak chłopcy śpią teraz?

Lubiczanka :szok::szok: a może gdzieś ten olej wylatuje? albo ktoś kradnie - o ile jest taka możliwość, bo ja się nie znaju... chyba bym się rozryczała z bezsilności za takie rachunki :zawstydzona/y: a przeprowadzka - kochana Ty to zaprawiona w bojach jesteś, dla Ciebie to pikuś:tak:

Asienka, my też już włączaliśmy kaloryfery by je posprawdzać, niestety były zapowietrzone - wszystkie :baffled: jeszcze m musiał na biegu do sklepu po kluczyk gnać bo mu się złamał... ale na szczęście sam bardzo dobrze wyregulował kaloryfery i wode w kranach, bo zawsze kurcze coś nie tak było.
Sąsiadki współczuję, znam ten ból, na naszym pierwszym mieszkaniu mieliśmy taką irolką, mieszkała pod nami, po pijaku chłopa tłuka aż miło :dry:
A gdzie fotki zleconych czapeczek, coo? mam nadziejże że pstrykasz focie :tak:

Anineczka, :-D:-D:-D:-D to kara ze to że na fejsie się ze mnie śmiałaś :-p:-D:-D dobra jesteś :rofl2::rofl2: dobrze że właściciel nie wyszedł i Cie nie spałował :rofl2:

Gliwa,a le Ci dobrze z tym ogrzewaniem :tak: paliłabym na maxa, a po domu chodziłabym w bikini :-D

jessssu zaraz ubije Alicje wrrrrr, najadła się , napiła, a spać nie może, jęczy tak że głowa mnie boli:wściekła/y: wrrrr Ide jej pośpiewać, może w końcu uśnie :sorry2:

Do góry