reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.Tez dzis szybko wstałam,bo mój Smyk sie obudził.M dzis rano pojechał,wiec mama dzis nie mogła polezec dłuzej.Teraz jemy sniadanko,pozniej trzeba obiadek przyszykowac.A po południu moze pojedziemy do Swords na pawilony.
Lubiczanko to noc nie zaciekawa miałaś.
Miłej niedzieli zycze.

reklama
Hej lozko kacperkowi sie bardzo podoba co do nikusia to jemu moze troche mniej bo spadl pare razy,dzis bedzie jego pierwsza nocka wiec zobaczymy jak to bedzie wygladalo .lozeczko sie przydalo i z szczebelek porobilam anty sciany bo juz widzialam jak nikolas robi fikolki wiec przezorny zawsze ubezpieczony:)
Choroba mnie bierze i kasze zaczyna meczyc a i nikusiowi nie przechodzi wiec wizyta u lekarza murowana:(mam nadzieje ze antybiotyku mu nie dadza bi kurcze zastanawiam sie czy oni lecza czyms innym niz antybiotykami,bo zawsze nikolas na katar i kaszel dostawal antybiotyk a osluchowo zawsze mial czysto:(
Ok jest dobrze mlody usnal ide sie wykapac maly relaxik dla mamy bo of course r jeszcze nie wrocil i tak wlasnie jest jak sie sposci ze smyczy:(

Witam poniedziałkowo
To mi się tydzieńz zaczyna:wściekła/y:12 dni temu kupowalismy olej...dzis wstaje i co? I nie grzeje...a dlaczego?Bo olej się skończył!!!I to przy 3godzinach grzania na dobe...więc podziękuje-dzis jadę oglądać chatę na wygwizdowie:szok:Nie chce mi się nawet mysleć o przeprowadzce...ale co zrobić-skoro juz teraz 400e na miesiąc,to co zimą będzie....

Hej

witam się poniedziałkowo. Wczoraj wieczorem włączyliśmy ogrzewanie żeby sprawdzić czy grzejniki sa ok. Poczekałam pare minut, obmacałam kaloryfery i wszystko git. Jak na razie nie włączamy jeszcze ogrzewania, ale to już pewnie nie długo sie zmieni bo już mamy październik:sorry:
Moja "super" sąsiadka dzisiaj o pierwszej w nocy rzucała rzeczami po domu i cos się darła. Ostatnio całą noc słychała muzyki głosno, a jeszcze wcześniej rzeczami rzucała przez okno.:eek:
Lubiczanka :szok::shocked2::szok: 12 dni.
Biola zdrówka. Jak tam kołderka, sprawdza się.

Witam się.
Dzisiaj odwiozłam chłopaków do szkoły autkiem.
Po powrocie do auta nie mogłam go otworzyć kluczykiem (pilota nie mam) no i się pałowałam z 15 minut.
Okazało się,że to nie moje auto:szok::-D moje identyczne stało dwa auta dalej :confused2:

Lubiczanko masakra z tym grzaniem.:szok:
My załadowaliśmy 50 funtów jakieś 4 tygodnie temu i jeszcze mamy gaz,a używamy kaloryferów coraz częściej,w nocy chodzi ze 1,5h no i w dzień też trochę,wiadomo wieczorem grzanie wody itd.

Asieńko a to sąsiadka wariatka.Współczuję :sorry:

Biola super,że chłopaki zadowolone z łóżeczka.Jak Nikuś?
Ja też chcę kupić chłopakom bunks bed,ale od razu każdemu do pokoju wstawię pojedyńcze.Tak sobie pomyślałam,że to dobra sprawa bo jakbyśmy chcieli się przenieść kiedyś na mniejszy dom to od razu będę miała piętrowe :tak:

Dobra,idę pić kawusię :-)

Witam
Biola nasza Oliva ma teraz tez pietrowe bardzo podobne do Twojego. Zamontowalismy jej tylko gore bo ma bardzo maly pokoj a zabawki i regal stoja pod lozkiem:-D. Dla mnie lipa bo ja nauczylam ze zasypiam razem z niá i teraz musze sie tam gramolic z nia do gory i czekam az zasnie.ale chwila moment i spi a ja sie urywam do siebie.czasami spi calá noc a czasami kolo 5,6 przylazi do nas spac.:wściekła/y:
Asienko M to ci sie sasiadka trafila:eek:
Annineczko buahhhhhh

Lubiczanko co tyyyy tyle oleju wam zezarlo,choc teraz olej chyba drozszy niz 4 lata temu mysmy wtedy jak zatankowali za 150e to starczalo na 3tygodnie.moze z tym piecem cos nie teges?

Hej.Niedziela wczoraj mi sie coś ciągneła powoli,mimo ze byliśmy na dwu godzinnych zakupach.
Lubiczanko kurcze to szybko Wam sie skonczył.My tez mamy ogrzewanie olejowe,ale ostatni raz kupowalismy chyba z rok temu.Bo palimy w kominku i mamy ciepla wode i grzejniki.A opał za darmo chlopaki przywoza z pracy.:tak:
Anineczko
:-D dobre.
AsienkoM Ty to masz sasiadke.Współczuje.
Miłego Dzionka.

reklama
Dziewczynki-to masakra jest,słowo daję...bo gdybyśmy chociaz grzali 24/dobe to ok;)ale zimą po 800e za miesiąc nie zamierzam grzać:( O 12tej jade oglądac chatę:sorry:
Anineczko-to mi humor poprawiłaś:-D:-D:-D:-DDobrze,że właściciel nie przyszedł i nie opierdzielił Cie za próbe włamu;))))Dobrze kombinujesz z tymi łóżkami;)
AsieńkoM-zgroza-co za ludzie...Niech sie kiedyś rozpędzi i główka w ścianę walnie-moze cos sie jej rozjaśni pod kopuła(przepraszam,ale taki mam humor dzis:sorry:)
Gliwa-no rewelacyjne jest rozwiazanie z tym płaszczem na kominek-tez bym chciała:tak:

Do góry