reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkoR-masz rację,że 30go:tak:a 10go,ale marca:evil::evil::evil:
W Polsce[edytuj]W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Niektóre media próbują jednak je wprowadzić od kilku lat, proponując datę 10 marca[SUP][1][/SUP][SUP][2][/SUP]. Data nie jest przypadkowa. W tym dniu w polskim Kościele katolickim i ewangelickim obchodzone jest wspomnienie 40 Świętych Męczenników z Sebasty (oficjalnie do 1969)[SUP][3][/SUP]. Prawdopodobnie lokalnie Dzień ten świętowany był już przed 2000 rokiem w miejsce zniesionego wspomnienia męczenników[SUP][4][/SUP].

dzień dobry:)
Jak za oknem nie pada i nie wieje od razu zyć sie chce!!!
Dziś mamy fajniusie plany przed sobą-najpierw gdzieś na zakupki wyskoczymy a potem do znajomych na kawkę i ciacho-specjalnie wczoraj wieczorkiem podeszła koleżanka zaprosić nas:)))Baaaardzo miło:tak:
Wam również miłego dnia!!!

Dzień dobry
Z Anią jest lepiej, osłuchowo jest czysto, więc ok. Już nie wchodziłam wczoraj, bo się ze szwagrem wzięliśmy za robienie Aniowego torta. Uśmieliśmy się przy tym, jak nie wiem:):):), no ale przynajmniej sami g zrobiliśmy:):), po południu jak chłopaki wrócą to będzie tort i prezenty. Kiedy to zleciało:):):)

Dobrego dzionka

Lubiczanka to zatem udanego dnia! Mnie dziś niestety sprzątanie czeka :wściekła/y: wczoraj w końcu kupiliśmy krzesła:cool2: od miesiąca czekaliśmy na dostawę:dry: więc m zajął się składaniem, a ja obiadek pichciłam, ale za to dziś obiadku gotować nie muszę bo mam z wczoraj:tak: Też musze iść do sklepu kupić dla Alicji taką dużą ramkę jak ma Marcel i powkładać fotki z każdego jej miesiąca.

Buuu jak mi się sprzątać nie chce. Opitole chyba po łebkach :sorry2: ktoś miał przyjechać na niedziele na obiadek, nie powiem kto :-pa że plany się zmieniły to i mi się nic nie chce, ooo nawet ciacha robić nie będę :-p a co - jak bunt to bunt:cool2:

Asienka, wszystkiego najlepszego dla Anulki!! Dużo zdrówka dla niej, pięknych zabawek i wszystkiego co tylko chce!
Pochwalisz się torcikiem? Imprezka duża będzie? Ale fajnie, ja lubie takie :)))

reklama
Barmanko nie robimy imprezki, bo nie mamy tutaj jak, ale torcik i prezenty od rodziców i wujka muszą być. AsienkaM z rodzinką miała przyjechać na torcika, ale nie mogą, więc kameralnie będzie. Fotkę wkleję potem, jak zrzucę z aparatu

Do góry