reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka ja tylko na chwile bo mam mase przygotowan na dzisiejszy wieczorek:)r zawiozl kacpera do carlow i przywiezie siore wiec tylko nikus nam zostanie ale to ju r sie nim bedzie zajmowal bo ja mam offfa:)chyba lozko pietrowe zakupimy niebawem bo ja ma dosc spac w3 a przy tym tak sie nie wysypiam ze szok,moze zmiana lizka cos zmieni i nikolas juz sie nie bedzie budzil oby,
Aniu paella pychotka tez b lubie:)

Dzionek jakos dzis mi szybko mija,po południu byłam na miescie,słoneczko fajnie swieciło i nawet cieplo było jak szłam.Teraz siedzie i ogladam swój serial:-)Igorio sie bawi zabawkami.
Biola udanego wieczorku.
Barmanko odpisałam Ci na gg dostałas wiadomosc.

hej dziewczyny wiem że ostatnio wcale nei zaglądam na mamy z irlandii ... ale nie moge sie nigdy wbić i za wami nadążyć chciałam jednak spytac czy leciała któraś kiedykolwiek z Knock???
czy łatwo jest się dostać na lotnisko i czy łatwo sie tam połapać :-)
dzieki wielkie jesli ktoś odpowie

w shannon tak bardzo znane i bardzo blisko mnie ale nie mam połaczenia do UK tam gdzie chcę
a własnie ostatnio sie sama dowiedziałam ze jest w Knock bo mi bratowa powiedziała jak sprawdzała połączenie z Bristolu UK do nas do Ie
.. ale zmiana planów wyszła ze to my do nich mamy leciec i własnie z tego Knock by nam pasowało ale ja tam nigdy nawet nie byłam :-p stad moje pytanie ;-) hehe sama byłam w szoku ze tam jest loitnisko :-p
tak samo nie wiedziałam ze jest lotnisko w Kerry ;-) kilka lat temu jak tam jechałam pierwszy raz to zwróciłam na to uwagę ... ale to juz nie o tym;-)

Ostatnia edycja:
Gliwa, dzięki.

Strasznie komp mi muli :baffled: nie moge nic konkretnego zrobić.. chyba trzeba się z lapkiem przeprosić:sorry2:
Pranko się kręci, jeszcze mam jedno do wstawienia. Leczo dziś robię :))

EWELCIA, gdzie jesteś????

reklama
Barmanko czytalam was wczoraj,ale nie mialam czasu pisac.,
Powiem Ci ze jakos mam mniej czasu jak moody chodzi do przedszkola.
Rano musze obiad naszykowac zeby byl gotowy na 12...to i chate ogarnac i z Szymkiem sie pobawic w miedzyczasie...O 12:30 wychodzimy..czasem pojde na miasto i nie wracam,albo do kolezanki pojde,a np we czwartek zmienialam posciele i pralam,wczoraj gore sprzatalam jak Szym byl w przedszkolu....wychodze po niego o 15:40 a potem w domu jestem o 16:40....
Znow jakies jedzenie jemu dac,spedzimy troche czasu razem...czasem na dwor pojdziemy....no i sama wiesz ze w domu zawsze cos do roboty jest.Jak nie pranie to cos innego i tak w kolko.
Ale opuscic was nie mam zamiaru:-D;-)

@ dzis dostalam a mialam robic paszteciki drodzowe-Misia kiedys przepis na FB dawala...i nie wiem czy mi wyjda ...jak myslicie?
Ciasto wczoraj zrobilam:)...dzis znajomi wpadaja na wodeczke:zawstydzona/y:;-):-D

Do góry