reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
Katrina-a no własnie-czy nam ktoś daje wybór?Trzeba zrobić i "sie" robi;)
Asieńko-leniuchu!!!;)))
AsieńkoM-no ciesz się tymi chwilami z Rodzicami!!!
U nas chlapa...siąpi i zimno jest-buuu...O dziwo dzieci chciały iść a nie jechać do szkoły:)))nie cierpie września-wydatki cały miesiąc-a skąd 1go wziąć na chate?Marudzenie mi się załączyło-pewnie przez pogodę:(
Ale Wam miłego dnia życzę

witajcie piateczkowo

Wpadam tylko na chwilkę, bo w ferworze przygotowań jestem. Bigos już sie pichci, warzywa na sałatkę też, zaraz sie biorę za pieczarki i udka, a w międzyczasie zupa rybna na obiad (już zrobiona).
Miłego dnia i do wieczorka.

Asienka, cebularze "same" się robią, ciasto drożdżowe zaprawiasz potem sobie czekasz z capuccinko w dłoni ;-) jedyny upierdliwy moment to kiedy trzeba obrać i pokroić 1kg cebuli:cool2:

Asienka, super że masz rodziców, czas pewnie szybko Wam leci:tak:

Katrina, widzę że powera załapałaś:tak:

Chatka posprzątana, mięsko mam z wczoraj tylko kaszę się ugotuje i obiadzio z głowy.
Rety trza wyjść do sklepu i młodemu buty, kurtke jakąś kupić a jakoś weny na shooping nie mam:confused2:

Witam
Asienko z tego co widzialam to chyba na przepisowym watku jest ten przepis Ewelcia podawala ...
dzis sie naczytalam przepisow J mi marudzi jakis czas ze zjadl danie te co jadl w Hiszpani a jadl paella
Katrina ale powera dostalas :-)
Lubiczanko u nas pogoda w miare slonko swieci ale za to mrozny wiatr jest normalnie dzis jak szlam do przedszkola zmarzlam jak cholera ale co sie dziwic jak J dzis mowil ze tylko 5 stopni bylo rano
Nie martw sie wrzesnien juz sie konczy wiec i szkolne wydatki sie skoncza
Nic od Ciebie nie dostalam patrzylam w archiwum
Barmanko u nas byl plan zeby jechac w weekned na zakupy kurtki cieplejsze kupic buty dziewczynkom i moze sobie bym cos kupila ale poki byly plany a wyszlo inaczej

Zmykam sobie meliske strzelic

Milego popoludnia

reklama
Do góry