reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien doberek kobitki u mnie humorek juz lepiej,wzielam sie za przygotowanie salatek na jutrzejsze party wiec jest ok pomimo ze smrodek spal a raczej krecil sie z nami:(
Tichonku my tez tak myslimy zeby na wiosne lozko pietrowe zakupic,ale najpierw musze dzieciaki wyprostowac na prosta kacpra zeby nie darl sie i nie budzil bo jeszcze zlecial by z gory bo jsk sie drze w nocy to chyba spi i niewie co sie dzieje a nikosia zeby nie wstawal e nocy i umial sam zejsc z lozka bo narazie to leci na pysk:(ale powiem wam ze kacper jest b podekscytowany lozkiem i o dziwo nie placze w nocy budzi sie ale pocichutku przyjdzie do nas i jest ok.:)
Barmanko a dziekuje fioletek tez mam a czy moge np nikusia w nim wykapac bo jakas szorstka skorke ma?

reklama
Ewelcia oby temperatura nie wróciła.Zdróweczka.
Lubiczanko lubie jak mnie odwiedzaja:tak:znajomi.
Biola i tak trzymaj oby homorek Cie nie opuszczał.:-)
Igorio dzis marudny,zasnął i po chwili sie obudzł.Ale przytuliłam go i zasnął.Mam nadzieje ze pospi jeszcze troszke,bo jak sie nie wyspi to bedzie dawał czadu.
Miłego popołudnia.

Gliwa-ja tez tak lubię:)))Fajnie czas mija i ma się do kogo"gębe"otworzyć:)))
Biola-byle tak dalej!!!Nie poddawaj się złym nastrojom!!!
A moją mIkuchę zaczyna brać jakieś przeziębienie:/Staram się nie dopuścić do rozwinięcia dziadostwa,ale czy sie uda-zobaczymy;)

Ewelcia zrobiłam cebularze z Twego przepisu pyyyyycha, na pewno zagoszczą na stałe :tak: a powiedz mi w przepisie jest 1 jajko, i potem pisze by to jajko dodać do ciasta, po czym jeszcze raz pojawia się opcja że jajkiem trzeba posmarować placki przed nałożeniem cebuli... to o co w tym chodzi? potrzebuje w sumie 2 jajka czy jak?
Zdrówka życze, oby Cię nie dopadło!

Lubiczanka, cebularze, same czyste, zapiekanki będą w przyszłym tyg. A Ty co robiłaś?
Uśmiałam się z Dawidka Twego :-D:-D
Suwaczek boski!!! nie widziałam jeszcze takiego :rofl:

Biola, podobno lepsze jest woda z dodatkiem mąki ziemniaczanej. Choć przyznam że ja się nigdy w takie cosik nie bawiłam.. zawsze kąpałam dzieciaki małe w Oilatum i było git ;-)
Jakie sałatki robisz? bo mi się już moje znudziły i chętnie zeżarłabym coś nowego...

Ania, a dziękuje, dobrze. Alicja spała całą nockę, obudziła sie nad ranem, cycusia dostała (nawet 2 głodomór jeden:cool2:) i jeszcze w kime poszła. Zobaczymy jak dziś będzie, bo wczoraj to była tak wymęczona że nietomna szła spać:confused2:

Ania, Gliwa, udanej zumby :tak:

Aluśka mnie do szału doprowadza! W dzień śpi jak zając, zdążę naczynia pozmywać, capuccinko se walnąć, nie zdążę nawet dziuba zamoczyć i pinda już wstaje :wściekła/y: dobrze że choć w nocy nie mam z nią problemów:cool2:

Aaniu- a dziękuję:))))Ciągle nic na GG nie otrzymałam...Sprawdzałas w archiwum?
Barmanko-ano taki gościnny ten mój najstarszy-to samo jak mówimy,ze ktoś z dziećmi przyjedzie-już by się zabarykadował;)))U mnie zwyciężyły zapiekanki-takie chrupiące z ciągnącym się serkiem-pyszotka:))) Ciesz sie,że Alusia choć na tyle Ci pozwala...Chociaz nie -rzeczywiście jak na te kilka miechów powinna Ci dac więcej luzu i wiecej spać:dry:;-):-DCzy Marcelek dziś dłużej posiedział w przedszkolu?

najprzyjemniejszy moment dnia - dzieciory w łóżkach jejejejej:-):-)

Lubiczanka, bo kurcze wiesz my zawsze gdzieś się włóczymy i tak po prawdzie to ona nie ma jak na spokojnie komara przyciąć :confused2: dziwne bo nawet na spacerze na dworze spać dużo nie chce, co zazwyczaj dzieci potrafię przespać całe spacer... ja nie wiem po kim ona taka aktywna :sorry2: może to przez to że w ciąży cole na potęgę żłopałam :szok: żarcik:-D znaczy cole piłam ale nie wierzę że ona coś po tym ma , w sensie kuku na muniu :-D
Co do Dawidka, to myślę że chłopak Ci mężnieje i już bardziej potrzebuje tej prywatności ;-) i może stąd to jego zachowanie...

No i przeziebienie mnie bierze:(no musi tak byc ze cala rodzina bo przeciez u nas nie moze.byc inaczej:(r tez chory
Barmanko a robilam jarzynowa i taka z cebulka konserwowa papryka kurczakiem i ryzem pychotka:)a i z fasolka czerwona:)a tak wogule tez lubie te chwile wieczorkirm jak juz dzieciaki po kapieli i kolacji:)tylko do lozek i spac

Barmanko-u mnie Mika też na spacerach spała jak zamordziona,ale od kąd zmieniliśmy wózio ni ma mowy o cięciu komarka-wszystko ją interesuje-i to tak,że z wózia najchętniej by wyskoczyła;)))Co do Dawidka-oj tak-mężnieje...ale on tak zawsze-jego pokój jego królestwem;)
Biola-zdróweńka!!!Oby na przeziebieniu sie skończyło:tak:
My też wszyscy pokąpani,J pojechał krewki spuścić trochę...czekam na jego powrót-położy Dzieci i wolny wieczór-czyli jak wszyscy to to,co tygryski lubią najbardziej;)

reklama
witajcie

Barmanka - kolek jako takich już nie ma, ale nadal przyjaźnimy sie z Espumisanem.
Tyle, że jemy juz kleik i jabłuszko z marchewką.

Lubiczanka - dzięki, miło wiedzieć, że ktoś wierzy, ale czy ja mam jakieś inne wyjście??? muszę dać radę.

Do góry