reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie

Jak na razie świeci słoneczko, oby jak najdłużej tak zostało.
Dziewczynki czy macie jakieś pomysły na ciepłe danie (mało skomplikowane czasowo), bo w sobotę mam urodzinowe party męża - a jakos pomysłu co upichcić niet (oprócz bigosu na ciepło). Chodzi mi po głowie - zupa gulaszowa, taka gęsta, leczo, Strogonov, Bogracz.... może macie jakieś inne fajne potrawy na myśli??

Witam
U nas też słonecznie,ale zimno-tak listopadowo zekłabym:((( całe szczęście wczoraj olej kupiliśmy i nie ma tragedii-bo ostatnio w domu 16stopni było:baffled:
Katrina-o jak Ci fajnie-ja bym miała 1000pomysłów,ale nie jestem pewna czy takie mało pracochłonne:/Jakieś gałąbki moze-oprócz zawiniecia same się robią;)Albo rolada z piersi-jakims farszem np pieczarkowym nadziana...?Wow-pomysłó od koloru do wyboru
Siostra mi wczoraj smaka na sałatkę jarzynowa zrobiła,a dzis już się takową raczę-mnaaaaam
miłego dnia Wam

Asieńko-no wiesz...w mieście zawsze jest cieplej-w dodatku jak się ma sąsiadów...My wolnostojąca chałupa z takim przewiewem(czyt.nieszczelnymi oknami),że ziąb straszliwy:/

Biola, lepiej się już czujesz, przeszło Ci?

Ewelcia, zapomniałam drożdży kupić wrrr, ale jutro jade do lidla to wejde do Mroza po drodze to zakupie, cebularze wciaz pachna mi pod nosem. Dokupiłam pieczarki to może część takich minii pizz zrobie. A Szym jadł te cebularze?

Paszport dla ALutki dziś robiliśmy.
Alicja dziś chrzest bojowy przechodzi - poszła do swego pokoju, do łóżeczka... Niestety wyrosła już z kosza mojżeszowego. Smutno mi będzie bez niej :-:)-( na czyj pyszczek ja będę patrzeć przed zaśnięciem?:-(

reklama
Barmanko-no wreszcie sie pojawiłas;))))Ale Ci dobrzez tym pokoikiem dla Ali:)Ja tam nie miałabym nic przeciwko temu żeby Młoda poszła"na swoje";)))Ale szczujesz pizzerinkami...moze i ja jutro zrobię...albo zapiekanki-oooooo!!!

Do góry