reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

My w niedzielę też byliśmy na wesołym miasteczku na Howth:tak:Ale słabe:baffled:No ale lepsze to niż siedzenie w domu:sorry2:
Biola P kuzyn w zeszłym roku był na Teneryfce i widziałam filmiki z aquaparku i ten pokaz orek:tak:Faaajne!
A wiesz,że tak z głupia spróbowałam zarezerwować pokój na koniec lipca przyszłego roku w tych apartamentach co reklamujesz i ...nie ma wolnych pokoi:baffled::-D

A,no i wiesz,dawno Cię nie było:ninja2:Bo w doopsko dostaniesz!:angry:

reklama
Tichonek, a w lipcu byłaś w Bray? Tam to dopiero było wesołe:szok::tak::-) zresztą jak co roku :tak: a to na Howth to wydaje mi się że z Polski to było :sorry2:

Rety jaka ulewa nas złapała na placu zabaw :angry: do majtek przemoczona wróciłam:dry:

Tichonku a ze mnie nie bylo bo bussy jestem:(a co do apartamentu to czy zaznaczalas dwoje dzieci i ze mat bedzie mial juz 2latka.bo pamietam ze tak robilam ze poprostu sprawdzalam i na ile osob ma ten hotel apartamenty i wychodzilo mi ze z dwojka dzieci juz sie nie zmiescimy bo sa tylko 3lozka i jedno lozeczko tusrystyczne dostawiaja i moze uwazaja ze dwulatki to juz powinny spac na normalnym lozku.sama niewiem ale fakt jest taki ze juz sie nie zalapiemy na ten hotel w nastepnych latach a szkoda bo taniusi jest no i aneks kuchenny ma:)
Barmanko tak ukrainsko-polskie wesole bylo w howth:)

Biola dokładnie tak:tak:
Barmanko nie byłam,ale jak w marcu było w Swords wesołe miasteczko to było dwa razy takie jak to w Howth:tak:Dużo atrakcji było,takie piłki,do których dzieciaka wrzucasz,dmuchają tam powietrze,zamykają i on w tej piłce po basenie z wodą śmiga,super sprawa:tak:

Heloł dziołchy

AAAAAAle mam megaaa lenia. Nic mi sie już nie chce przed tym lotem do Polski. Dobrze, że pogoda dopisuje i Zuzia może polatać po trawie. Wczoraj kosili trawe przed blokiem, potem deszcz spadł a pod wieczór było słoneczko więc wypuściłam małą na dwór i tak getry zazieleniła:-D, że pewnie ze odpiore ich.

Katrina no korzystajcie z pogody ile się da. Jak tam Kubuś, a jak Alinka zachowuje sie w stosunku do braciszka, nie jest bardzo zazdrosna??

Bry

Asienka
namocz i zapierz najpierw w odplamiaczu, potem wypierz normalnie, powinno zejść. Dobrze, że jednak wczoraj kosili trawę, nie będą pod oknami jeździć jutro:cool2:
Barmanko my w ulewę też byłyśmy na dworze, Ania miała radochę, bo całą mokra była i mamusia pozwoliła po wodzie w trampkach pochodzić

Młoda ostatnio zmusza mnie do wstawania z łóżka:-p:cool2:, Mamuś no wstawaj już, chodź idziemy się ubierać a ja nie mam na to wcale ochoty:-p

Dobrego dzionka

Tichonku to jedzcie sobie w przyszłym roku, wesołe wyczesane w deche! My co roku tam jesteśmy. Może sobie zaplanować wyjście w dobrą pogodę bo karuzele są przez cały lipiec:tak:

Asienka no to Ania miała radoche z tańca na deszczu ;-)

Co u Was, jakie plany?
Sosik mam z wczoraj, kasze się potem ugotuje.
Miłego dnia Wam

reklama
Mój za to lubi patyki zbierać :confused2: z placu zabaw to chyba wszystkie wyzbiera. Zawsze się śmieje że na ognisko zbiera:-D a ile się musze natłumaczyć by je zostawił przy bramie parku :szok:

Do góry