reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone szukaj nowego tematu przewoz paczek powinnien byc na drugiej str:)a ze pisze z tel to nie umiem ci wkleic linka i moze w ten sposob bede pomocna
Dzis spie z nikusiem a r z kacperkiem ,niewiem co sie dzieje z nikolasem ale ma wstret do lozeczka od kad wrocilismy z pl drze sie jak popazony i nie umiem sobie i z nim z tym poradzic.poprostu niewiem co mam robic bo jeszcze nigdy mi sie tak dziecko nie darlo a za b nie usmiecha mi sie usypianie go na rekach czy spanie ze mna:(

reklama
Asienka, hihi od jakiegoś czasu mam problem z prostym nazewnictwem ;-):-D

AsienkaM, tak był dziś kurier u mnie.

Biola, no ja na wesole nie poszłam niestety, ale po karmieniu piersią sobie odbije, jak jeszcze gdzieś będzie:rofl2:

Gastone, ja z green speeda korzystam i nie było wpadki w żadnym przypadku, ale to widzisz - zależy jak się trafi:tak:

Rety gdzie ja upcham fanty z Polski :eek::eek:

Witam
Gastone-Ja zamówiłam pierwotnie eukuriera-niekompetantni!!!Najpierw mieli się zjawić ok.11,nie odbierają telefonów,ok 11.30 zadzwoniłam (a raczej dodzwoniłam się)i pan mi mówi,że nawet nie wie czy mnie ma na liscie:szok:mam dzwonić za 5minut...oczywiscie nie odbiera,po 12dzwoni że będzie czekam i doopa...nie mogąc sie dodzwonić pisze sms'a ,że dziekiuję i rezygnuję.nastepnego dnia rano dostaję smsa-że mam się z nimi skontaktować:wściekła/y:Na szczęście w miedzyczasie zamówiłam drugiego,który odebrał -pan powiedział,że podjedzie w sobotę lub niedziele(dziś wypływają)i wieczorkiem w sobote był:)))EASYEXPRESS...jesli nie zawiodą z dostawą,to z pl tez od nich zamawiamy:)))
Barmanko-ale Ci się fartnęło:tak:Ja mam radochę ,bo mam bilety kupione do dino parku w Solcu Kujawskim i sobie z moją gromada w któryś dzień zrobimy wypad:)))i tam tez jest wesołe miasteczko,i kino 5d:)))))Tylko mam zagwostkę czy autko pozyczyć od Mamy,czy może jako atrakcja potłuc się pociągiem:dry:
uciekam-Miłego dnia Wam

Lubiczanka, stanowczo pociąg :tak: choć wiadomo autkiem lepiej dla mamy bo jest dużo miejsca na klamoty i nic nie nosisz w łapkach :sorry2:

Ładna pogoda się zapowiada, choć widzę już chmurki na niebie :baffled: Kluseczki już ugotowałam, rosołek mam z wczoraj, a na drugie danie jeszcze nie wiem.. może na wyjeździe coś zjemy ;-)

Barmanko-o jaka pracowita pszczółka od rańca;)A gdzie się dziś wybieracie?
AsieńkoR-powiadasz w całej Europie?jeśli w całej jest tak jak u nas,to czarno jak w d..;))))

reklama
Hej dziewczyny

Lubiczanka z jakiego kuriera korzystasz?
Bo kurcze ja korzystalam z Green Speed do tej pory ale ostatnio nie zabrali waznej przesylki, nie mozna sie bylo dodzwonic i jak juz sie dodWonilismy to krecili ze niby auto sie popsulo. Tym razem znow nawalili i znow zero odpowiedzi.Nigdy im sie to nie zdarzalo...
Szukam innego kuriera. Polecicie kogos kto nie zawodzi?
Wiem ze setki razy juz byl ten temat ale przeciez nie znajde postow...

Gastone ja korzystam i moge z czystym sumieniem polecic SpeedPack.com.pl ==>Polska-Irlandia-Wielka Brytania-Europa--paczki,przesyłki,przeprowadzki,transport caly czas wysylam ta firma raz wyslalam ta firma co Barmanka ale mi nie podeszla zero kontaktu a tutaj sledzisz przesylke zaznaczasz kiedy masz odebrac jak wylatywalismy z Polski we czwartek to po paczki przyjechali w piatek jutro alebo pojutrze bede miala tutaj

Gastone szukaj nowego tematu przewoz paczek powinnien byc na drugiej str:)a ze pisze z tel to nie umiem ci wkleic linka i moze w ten sposob bede pomocna
Dzis spie z nikusiem a r z kacperkiem ,niewiem co sie dzieje z nikolasem ale ma wstret do lozeczka od kad wrocilismy z pl drze sie jak popazony i nie umiem sobie i z nim z tym poradzic.poprostu niewiem co mam robic bo jeszcze nigdy mi sie tak dziecko nie darlo a za b nie usmiecha mi sie usypianie go na rekach czy spanie ze mna:(

Biola u nas to samo Lenuska nie chce spac u siebie w lozeczku mimo tego ze w kraju jak bylismy to spala w lozeczku nie wiem o co kaman:szok:
Udanych wakacji a swoja droga jedziecie w sprawdzone miejsce sa jakies atrakcje dla dzieci?

Zmykam bo mi Lenuska chate rozniesie

Do góry