reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobra walnelam sie przy odprawie kacpra odnosnie paszportu wydany przez...zaznaczylam pl a nie irl super.czy moge jeszcze raz sie odprawic a jak nie to co mam zrobic zeby kacpra puscili bez problemu do samoloty fauck ale jestem wciekla

Barmanko - nie używam zadnych, bo nic na Kubę nie działa, sprawdzałam Delicol, Infacol, Espumisan i nic... ale juz zaraz kończymy 3 mies., wiec mam nadzieję, ze to juz ostatnie podrygi tego dziadostwa. Na szczęście nie ma ich codziennie i nie sa takie bardzo mocne, więc jakoś juz damy radę.

O masz:eek:Nie wiem teraz:sorry:Przy okazji tego co ja napisałam to się skapnęłaś?:sorry:Też się zapędziłam,ale oprzytomniałam na czas,że Radek ma wydany paszport w Irlandii przez ambasadę:sorry:Znalazłam na pewnym forum,że karta pokładowa jest nieważna i albo będziesz musiała odprawić Kacpra jeszcze raz na lotnisku (chyba 40E) albo jeśli na lotnisku trafisz na normalnych ludzi to w stanowisku Ryanaira powinni Ci wymienić kartę pokładową na nową:tak:

Ostatnia edycja:
No wlasnie tichonku kapnelam sie jak pisalas masakra jakas i nie moge nic zrobic ani sie jeszcze raz odprawic ani nic no nic przygotowuje sie psychicznie na to ze poplyne 120e za nowe,karty pokladowe dla kacpra:(jak ja nie lubie rayanera fauck:(

wlasnie weszlam na forum i tak o tym czytam jedna kobitka pisze ze dzwonila do konsulatu tam jej powiedzieli ze jak sie odprawia ma zaznaczyc polska, inny ktos pisze ze dzwonil do ryanaira i tam mu powiedzieli ze ma na odprawie zaznaczyc irlandie ha ha nooooo i badx tu mádra:-D:-Dkazdy inaczej gada:szok:

reklama
Do góry