reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

kurcze..chcialabym bardzo..ale ten moj ..ach te chlopy..on narazie chce blizej pracy..wiec nie wiem..jeszcze go pomecze..hihih..ale uparl sie jak osiol nooo..:(

reklama
i dzis maz wyjezdza..................... :(
jak mi smutno patrzec na niego jak tuli malego az zal patrzec.

didi tak tak dojezdzamy.mam nadzieje ze szybko sie zobaczymy

teraz maz jedzie w ciemno w sumie.wczesniej mial swietna prace ale z niej zrezygnowal dla mnie-bo jak pisalam balam sie rodzic w obcym kraju
ale powysylal maile i nawet sporo mu przyslali ma sie stawic osobiscie,wiec nie jest chyba tak zle.
duzo ofert z limerick wiec moze tam sie osiedli ;)
chyba filipi tam mieszkasz?

a moj maluszek urodzil sie 17 marca czyli w dzien sw.patryka-urodziny beda hucznie obchodzone ;)

Sylwia..maluszek cudo..:)

wiem co to za widok jak tatusiek tuli snusia..:(..sama to przechodzilam i wylam jak glupia przy tym..:)

no ale bedzie dobrze..zobaczysz szybko bedziecie razem..:)

Witaj Sylwio
Az glupio,ale nawet sie z Toba nie przywitalam :-[
Tak wiec witam Cie serdecznie :)

Bardzo smutno,ze tatus musial opuscic synka...
Jakie to jest niesprawiedliwe,ze sytuacja w Polsce musi rozdzielac rodziny...
Pocieszajace jest to,ze pojechal po lepsze zycie dla Ciebie i synka ;)
Niech sie tam szybko klimatyzuje,szuka roboty i Was jak najszybciej sciaga.

didi odliczasz dni?
Macie juz bilety kupione? Mam nadzieje,ze lecicie do Shannon.
Z Dublina jeszcze 4 godziny jazdy samochodem...meczace
Jak juz bedziecie to moze sie spotkamy w Galway?

Flipi PUK PUK
Odezwij sie kobieto!!
Jak sie czujesz mamuska?

Anineczna..:)..pewnie ze odliczam..i ciagle namawiam mojego na to mieszkanie..hihihi..aleon uparty..>:D..i jeszcze sobie jaja robi ze zobaczymy sie za 6 miesiecy..jak bym go trzepla przez ten łep..hihihi..no mam taka nadzieje ze sie spotkamy..i oczywiscie ze lecimy do Shannon..a biletow jeszcze moj chlop nie kazal mi kupowac..powie mi co i jak..:)..

jejku..juz niemoge sie doczekac..kiedy bedziemy razem we 3..:)...ciagle mysle ..i wyobrarzam sobie jak to bedzie..:)..ach...juz blizej niz dalej do naszego spotkania..on tez juz odlicza i chyba bardziej niz ja..:)

i juz sie pozegnalismy........ehhhhhhhhhhhhhhhhh

teraz tylko modle sie by bezpiecznie dojechal-jedzie samochodem potem oczywiscie prom..............
alez mi smutno :(

didi jak ty to wytrzymalas? mnie taka rozlaka spotkala juz 3 raz ale tym razem jest najgorzej,najtrudniej

Sylwia..to tez nie jest moja 1 rozlaka .. .odkad jestesmy ze soba to jest 3..:)..ale ta 1 to taka malo wazna bo to byla tylko wycieczka w chorwacji..2 tojuz jak bylam w ciazy i to byla Irlandiia..no i wrocil na porod i po 2 miesiacach od przyjscia na swiat Alutka wyjechal..ale jakos dalismy rade oczywiscie na pczatku bylo ciezko...placz do poduszki..a tera to juz jest lezej..:)..tylko brak faceta do przytulenia jeszcze odczowam chociaz mam malego chlopka..ale brakuje mi silnych meskich ramion gdy mam ciezki dzien aby mnie wspieraly..:)

reklama
no didi to mamy troszke wspolnego z tymi rozlakami
ale cam rade
dla mnie chyba najgorsza rozlaka byla kiedy bylam w ciazy(w 3 miesiacu) gdy wyjezdzal na 2 m-ce.niby nie dlugo ale bylo mi smutno ze nie chodzi ze mna do lekarza,nie widzi jak brzuszek rosnie.................
teraz mi jest troszke lepiej wydaje mi sie ze szybciej mi zleci ten czas ze wzgledu ze mam obobk siebie synka
mezowi najciezej bedzie tym razem

Do góry