reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ja pierdziut jak mnie muli :eek: poszłabym w kime :confused2: ale się nie da:baffled: więc capucinko na stole paruje już ;-) plus muffinki z jagódkami :tak:

Dranissimo, Tichonek, a to dziwnie troche z tym nazwiskiem.

Tichonek, no właśnie wiem że kiedyś w pennysie były te wieszaki ale ich nie ma już od jakiegoś czasu. W Ikea też są, ale zawsze jakoś mi nie po drodze do tego sklepu :-( a właśnie szukam drewnianych bo znalazłam fajny szydełkowy projekt :tak: dla siebie robić nie będę bom stara i mi nie potrzeba ale Alutce bym zrobiła :tak:

reklama
Barmanka-bo my wiemy co dobre;)))
Tichonek-łeeeee...w sumie powiem Ci,że w takich miejscach każdego roku powstaja nowe ośrodki dla turystów a te,które sezon,dwa sezony wcześniej były super dziadzieją:/Ale najważniejsze,że mimo niedogodności dobrze bedziecie wspominać pobyt w hiszpanii:))a kolejka-czyzby ta pierwsza od wejścia po prawej stronie?czy ta straszna do góry nogami moze?Po tej drugiej nie mogłam dojśc do siebie:/
drannisimo-wielu Łask Bożych Twojej Córeczce w ciagu całego życia:)

oj sama bym woziła dupeczka na jakieś wypaśnej karuzeli :rolleyes2: uuuuwieeeelbiam, choćbym się miała porzygać a i tak pójdę :-D
mnie w tym roku niestety ominęły karuzele w Bray :-( zapamiętajcie sobie dziewczynki na przyszłość - jak karmicie piersią zapomnijcie o karuzelach!!:no: skusiłam się przy Marcelu...ku ^&%^&%śwa! myślałam że mi cycki urwie! jaki ból! niewyobrażalny! W tym roku byłam mądrzejsza o doświadczenie :cool:

Witam
Cóż dziś za piękny dzień był!!!!!:)
W pracy do 5 a potem zium na rolki , salthill i inne przyjemności:)
Lubiczanko muszę się kiedyś tam wybrać!:)
Dobranoc

Barmanko:-D:-D:-D
Lubiczanko,pytasz czy na Shambhala jechałam?Tym najwyższym w Europie rollercoasterze?:szok::-DNieee!...P jechał i zszedł zielony:-DJa przejechałam się z Radkiem na takiej średnio szybkiej i średnio krętej kolejce w Mexico City El Diablo coś tam,a i tak miałam pełne gacie strachu:-DA trzeba było widzieć Radka minę:-D:-D:-DBył przerażony,mamy filmik,lejemy z niego równo:-D:-D
Tukituki splash było zarąbiste,Radkowi najbardziej się podobało:tak:Dobrze,że na sam koniec sobie to zostawiliśmy bo mokrzy od stóp do głów z tego zeszliśmy:-DA i w kinie 4D na filmie o żółwikach byliśmy,też mokra stamtąd wyszłam bo jak żółw wpadł do wody to nas ochlapało a jak trzęsło:szok::-D
Mój P się jeszcze na tym przejechał z prędkością 135 km./h:szok:
furiusbaco.jpg

...Nie na moje nerwy:-D

Panieńskie:tak:Też mnie to zdziwiło i poszłam do tej babki co się tymi chrztami zajmuje,żeby to zmieniła bo jest błąd,ale ona mi wytłumaczyła,że tak się tutaj wpisuje więc spoko;-)

Ok, czyli niby ok. Tym bardziej sie zdziwilam, bo dawalam im akt ur Malej, a tam przeca wsio czarno na bialym i mimo to wpisali moje panienskie... Czyli nie ide tam i nie pytam. Dzieki Tichonku :-)

Kamcia-koniecznie!!!Frajda dla dzieci,ale dorośli też się wybawią:)))Fajna jest taka"zjeżdżalnia"na desce-tak jak windsurfing-musisz się utrzymać na fali jak najdłużej:)
Tichonek-ja tam na wszystkim jechałam:tak:nie lubię karuzel,ale wszelkiego rodzaju kolejki-taaaaak
Barmanko-auuuuć-wyobrażam sobie ten ból:baffled:
aaaa-dzień dobry;) Kolejny piekny dzień się zapowiada:))))uwielbiam!!!Miłego dnia Wam Kobietki

Hej kobiteczki

U nas słoneczko świeci, niebo niebieściutkie więc może będzie lepsza pogoda niż wczoraj, choc nie była najgorsza.
Tichonek no to atrakcje zaliczone, ja to za chiny ludowe ani na karuzele ani na kolejke nie poszła bym bo ja mam lęk wysokości. Jako dziecko nawet nie przepadałam za huśtawkami.
Barmanka no tak, człowiek uczy się na błędach;-)

reklama
Lubiczanka, o to otworzyli ten windsurfing, bo on dość długo nie był czynny (nie wiem dlaczego - nie było żadnej tabliczki). A ból okropny, zmuliło mnie z bólu :(((

Tichonek Ty się nie śmiej.. chciało Ci się kiedyś z bólu porzygać?.. no to sobie wyobraź teraz jak bolało :(
Ale fotka kolejki!! Już by była moja :)))

Pogoda super, mężowy wziął się za obiad (chyba coś cche w zamian ;) )ale lece teraz chate ogarnąć, bo potem z młoda do gp jedziemy :( a po lekarzu chyba do parku pójdziemy, może jakiś piknik na kocyku sobie zrobimy....

Do góry