reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam widzę że tu ostatnio pustki, ja pierwszy dzien w nowej pracy szybko zleciało i teraz zmykam na urodzinki:)
Tichonek witamy!!
Lubiczanko jak tam w Aqua było??
Miłego dnia:ninja2::ninja2:

Barmanko,Kamcia-wielkie dzięki,że pytacie:****No więc było przesuper!!!dzieciaki się wybawiły na maxa-i faktycznie ciężko było wyciągnąć ich stamtąd-zwłaszcza,że woda w baseniku dla dzieci(ze statkiem pirackim)cieplusieńka:)))
Miłego wieczorku Wam

Lubiczanka, haha to tak jak ja :-D:-D

Asienka, u nas ta mgła była już wczoraj wieczorem, normalnie jakby ktoś mleko rozlał:szok:

Asienki miłego dnia Wam życzę.

Ja dziś leczo robię, a co:tak: chlebek jeszcze upiekę i myślę nad jakimś deserkiem bo dziewczyna Marcela wróciła z pobytu w Pl i pewnie przyjdą do nas:tak:

Kurcze, ja ciagle z tym chrztem... Juz po. Bylo super. Mala wcale mocno nie plakala, czasem cos jeknela i to wsio ;-)
Mam tylko pytanie, jakie macie nazwisko na akcie chrztu? Panienskie, czy juz 'zamezne'??

reklama
Kurcze, ja ciagle z tym chrztem... Juz po. Bylo super. Mala wcale mocno nie plakala, czasem cos jeknela i to wsio ;-)
Mam tylko pytanie, jakie macie nazwisko na akcie chrztu? Panienskie, czy juz 'zamezne'??
Panieńskie:tak:Też mnie to zdziwiło i poszłam do tej babki co się tymi chrztami zajmuje,żeby to zmieniła bo jest błąd,ale ona mi wytłumaczyła,że tak się tutaj wpisuje więc spoko;-)
Wiele łask Bożych dla Zuzi:-)
Dobry,tak w ogóle:-)
Normalnie nie mam czasu na nic:sorry:Piorę,piorę i końca nie widać,do tego ciągle latam za Mattem bo zapieprza jak perszing po domu:-DNudził się biedaczek bez Radka,ale już Radek wczoraj wieczorem wrócił więc dziś było lżej:-DŚpi teraz wiec wpadłam:tak:
Co do wczasów to oczywiście było zawodowo:-)Wygrzałam stare kości,wymoczyłam starą skórę a teraz strasznie tęsknię:-p
Dzieciaki super:tak:Matt tylko bał się morza więc jeden dzień tylko plażowaliśmy a tak to basen:tak:Radek przełamał opór do wody i szalał jak wściekły:-DCałe dnie z wody nie wychodził,skakał,chlapał,nurkował:szok:W szoku byliśmy:-DMatt był najmłodszym dzieciaczkiem na turnusie więc wszyscy się nim zachwycali,goście i obsługa:-)A jak go w kole do basenu wsadziliśmy to za każdym razem pełno dziewczynek wokół niego się kręciło,głaskały go,polewały,kółko popychały:-D
Też płakał jak go z wody wyciągaliśmy:-D
Pogoda dopisała przez cały pobyt...30-34 st.C i słonko:tak:
Hotel ok,ale Lubiczanko Ty miałaś all inclusive więc podejrzewam,że i pokoje bardziej komfortowe:sorry:Nic z tych rzeczy,o których pisałyśmy na GG nie było w pokoju:confused2:Za to były mrówki:szok::-DNo,ale na szczęście w pokoju niewiele czasu spędzaliśmy więc dało się przeżyć:-D
Port Aventura meeega:-)Się mało nie obrobiłam jak mi się zachciało na jednej kolejce przejechać:zawstydzona/y::-D
Dużo by opowiadać,no suuuper było i już myślę o następnych wakacjach,tym razem trochę na dłużej bo 8 dni to stanowczo za mało czasu:tak:
AsieńkoM ano super,ze udało się nam jednak na pierwszą pozycję w konkursie awansować
:-)Już na wczasach mi teść doniósł:-DNie wiem tylko po co ta dziewczyna,która zajęła pierwsze miejsce w ogóle startowała w konkursie skoro od początku wiedziała,że nagrody nie odbierze:eek:...Taki pies ogrodnika:sorry:Chciała sprawdzić czy ma oddanych znajomych czy jak?:eek:Nieważne,niech jej będzie:sorry:...My się sesjujemy w ten weekend:tak::-D
Barmanko pytałaś kiedyś o małe,drewniane wieszaki...Ja,jakieś 2 lata temu w Peenysie kupowałam:tak:6 wieszaków w trzech kolorach:tak:.Byłam wczoraj i patrzyłam,ale teraz już nie ma,tylko takie zamszowe:sorry:A w Mothercare są plastikowe Search results for: 'hangers'

Ostatnia edycja:
Do góry