reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:)
Barmanko-tak-ja poluję na takowy wałeczek...w jednym sklepie widziałam,ale ponad 40e:(((To miłej wycieczki Wam zyczę-super plany:)))
Katrina-buziak dla Twojego Dwumiesięczniaka:)
Gliwa-Twojemu Roczniaczkowi samych kolorowych dni!!!!
Mnie nie było,bo dziś mo Jeremiaszek został ochrzczony:tak:Jest fenomenalny-radosny i wiecznie usmiechniety:)))Duma mnie rozpiera,żem jego Matką;)))
Anineczko-dziękujemy za super imprezkę a przede wszystkim za obdarzenie mnie tak ogromnym zaufaniem...I cmokas jeszcze dla mojego Słoneczka:***

reklama
a bo to chrzciny dziś były!!

Anineczka, powodzenia dla Jeremiaszka i Wielu Łask Bożych.

Lubiczanka czyli imprezowałaś dzisiaj :tak: Macie jakieś foteczki? Chętnie pooglądam :tak:
Co do wałka - użytkowałaś go? dobrze się rozwałkowuje ciasto? o przyczepność nie pytam bo jeśli to na tych samych zasadach co stolnica silikonowa to wiem że będzie git.

Hej dziewczyny

Asienko dziekuje raz jeszcze za zyczonka dla mojej corci
Gliwa wszystkiego najlepszego dla Igorka
Anineczko Wielu Lask Bozych dla Twego synka
Tichonku a Ty gdzie,jak tam po wakacjach

Mam chwile dziewczynki spia od pol godziny wiec cisza spokoj chwila relaxu ,jutro moj szanowny przylatuje Nacia juz sie doczekac nie moze ja w sumie tez :biggrin2:Jutro wizyta u dentysty cholera juz mam dosc bo robi mi kanalow i nie wiem czy sie wyrobi ehhh zobacze co mi jutro powie

Zmykam Milego wieczorku

witajcie

Młody leży w łóżeczku i gada do karuzeli, to mam chwilkę, żeby poczytać.

Barmanka - Giant causeway (kamienie) i Bushmills - polecam, reszty nie znam (aż wstyd się przyznać),

Witam:)
Barmanko-jak zgram to wkleję:sorry2:jak wyprawa?
AsieńkoR-pewnie,że fajnego:-D
Katrina-wow-piękne fotki:szok:
Aaniu-powodzenia u dentysty(przyjmuje w bank hol?)
Tichonek-mam nadzieję,żenie leczysz depresji po powrocie z gorącniachnej Hiszpanii do jesiennej Ire...Czekamy na Twoje wrażenia!!
My dziś szturmujemy Dublin-a konkretnie Aquazone:)))Wam również miłego dnia

Bry
M dzisiaj w pracy:-p

W sobotę zaczął się u ns festyn, ale Ania ani w zamku nie chciała skakać, ani na karuzeli jeździć, nie mówiąc już o malowaniu buzi:-p, więc tylko zobaczyliśmy co i jak i zabraliśmy córkę na lody i długi spacer:rofl2:, potem zrobiliśmy grilla. A od wczoraj deprecha pogodowa:no::-(

Barmanko dobrego wyjazdu

Dobrego dzionka

reklama
Do góry