reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Pomału Kubula zaczyna sobie ustawiać dzień, wiec jest światełko w tunelu, ze będę mogła wyhaczyć chwilę dla siebie w ciągu dnia, ale.... jest u nas syn mojego męża, więc komp do podziału na troje nie na dwoje - co nie ułatwia mi kontaktu z Wami.

Mały rośnie (to mało powiedziane) - waży 6,5 kg i ma 62cm, a jutro kończy 2 m-ce. Na szczęście waga proporcjonalnie przyrasta ze wzrostem, wiec nie jest przesadnie gruby.

reklama
Katrina :-) Alicja miesiac starsza i waży niecałe 6200, wzrost pewnie nie ma 60cm (każda baba w przychodni inaczej mierzy :dry:), więc szacun za wymiary u Was!
Buziak dla Kubulka w ten jego drugi miesiąc.

Asienka dzięki że pytasz :-) nawet nie wiesz jak to doceniam :tak: uporządkowałam całą kartę która była w aparacie, ale mam jeszcze tyły ze starszymi fotkami więc mam ambicjonalny plan by zrobić to dziś. Jesssuu ja naprawdę tego nie cierpię :baffled: robić fotki kocham, ale jak mam je zrzucać z aparatu i wybierać które się nadają a które nie to w ułamku sekundy w pewnym miejscu ciała mnie strzyka :confused2:

Jakie plany macie na bh?
My wybieramy się do Irl Północnej :tak: plany mamy by z noclegiem ale wszystko sie w praniu okaże. Moja lista rzeczy do zabrania: 1-kurtki p.deszczowe, 2-parasolki... :-D:-D ale co tam najwyżej będziemy zwiedzać z okien samochodu :sorry: tffffffuuu tffffffuuu tfuuuuu pluje przez lewe ramię :-p

Hej

Katrina no to ładnie rosnie Kubuś, Buziaczek na drugi miesiąc
Aniaa 100 lat dla Naci z okazji wczorajszych urodzinek
Barmanka powodzenia w dalszych porządkach, ja tam lubie porządkować zdjęcia, mam porobione foldery, podfoldery w kompie, wszystko chronologicznie datami ustawione.
Gliwa Wszystkiego Najlepszego dla Igorka z okazji Pierwszych Urodzinek
mickey_happy_birthday.gif

Ostatnia edycja:
Asieńki, foldery porobione to ja mam, nie w tym rzecz. Sęk w tym że nie lubię tego robić i już :-p

Jedną ręką się pakuje na wycieczką, drugą coś w kuchni robię, no i jeszcze praca z kompem :confused2: ale już bliżej niż dalej.

A jeszcze Was zapytam - czy któraś zna jakieś opinie nt użytkowania silikonowych wałków do ciasta?

Dziękuję za miłe słowa. Fakt, jest już kawał klocuszka do dźwigania, ale jaki słodki to ciężar!!! hihi

Barmanka - a gdzie dokładnie się wybieracie do Irl. Północnej?

reklama
Katrina, w planach mamy Park Glenariff, kamienie, Bushmills, katedra i grobowiec św Patryka, zamek Normanów, Carrick-a-rede. Czy uda nam się wszystko zobaczyć to zależy od pogody i dzieciaków ;-)

Do góry