reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Pomału Kubula zaczyna sobie ustawiać dzień, wiec jest światełko w tunelu, ze będę mogła wyhaczyć chwilę dla siebie w ciągu dnia, ale.... jest u nas syn mojego męża, więc komp do podziału na troje nie na dwoje - co nie ułatwia mi kontaktu z Wami.

Mały rośnie (to mało powiedziane) - waży 6,5 kg i ma 62cm, a jutro kończy 2 m-ce. Na szczęście waga proporcjonalnie przyrasta ze wzrostem, wiec nie jest przesadnie gruby.

reklama
Katrina :-) Alicja miesiac starsza i waży niecałe 6200, wzrost pewnie nie ma 60cm (każda baba w przychodni inaczej mierzy :dry:), więc szacun za wymiary u Was!
Buziak dla Kubulka w ten jego drugi miesiąc.

Asienka dzięki że pytasz :-) nawet nie wiesz jak to doceniam :tak: uporządkowałam całą kartę która była w aparacie, ale mam jeszcze tyły ze starszymi fotkami więc mam ambicjonalny plan by zrobić to dziś. Jesssuu ja naprawdę tego nie cierpię :baffled: robić fotki kocham, ale jak mam je zrzucać z aparatu i wybierać które się nadają a które nie to w ułamku sekundy w pewnym miejscu ciała mnie strzyka :confused2:

Jakie plany macie na bh?
My wybieramy się do Irl Północnej :tak: plany mamy by z noclegiem ale wszystko sie w praniu okaże. Moja lista rzeczy do zabrania: 1-kurtki p.deszczowe, 2-parasolki... :-D:-D ale co tam najwyżej będziemy zwiedzać z okien samochodu :sorry: tffffffuuu tffffffuuu tfuuuuu pluje przez lewe ramię :-p

Hej

Katrina no to ładnie rosnie Kubuś, Buziaczek na drugi miesiąc
Aniaa 100 lat dla Naci z okazji wczorajszych urodzinek
Barmanka powodzenia w dalszych porządkach, ja tam lubie porządkować zdjęcia, mam porobione foldery, podfoldery w kompie, wszystko chronologicznie datami ustawione.
Gliwa Wszystkiego Najlepszego dla Igorka z okazji Pierwszych Urodzinek
mickey_happy_birthday.gif

Ostatnia edycja:
Asieńki, foldery porobione to ja mam, nie w tym rzecz. Sęk w tym że nie lubię tego robić i już :-p

Jedną ręką się pakuje na wycieczką, drugą coś w kuchni robię, no i jeszcze praca z kompem :confused2: ale już bliżej niż dalej.

A jeszcze Was zapytam - czy któraś zna jakieś opinie nt użytkowania silikonowych wałków do ciasta?

Dziękuję za miłe słowa. Fakt, jest już kawał klocuszka do dźwigania, ale jaki słodki to ciężar!!! hihi

Barmanka - a gdzie dokładnie się wybieracie do Irl. Północnej?

reklama
Katrina, w planach mamy Park Glenariff, kamienie, Bushmills, katedra i grobowiec św Patryka, zamek Normanów, Carrick-a-rede. Czy uda nam się wszystko zobaczyć to zależy od pogody i dzieciaków ;-)

Do góry