reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-a no własnie...Dlatego nie poruszałam te,matu obuwia-przecież to normalka,ze muszą być...dużo i różne;)))
My już po szczepieniu...Zastanawiam się czy Mikusia taka dzielna,czy moze ma jakieś zapedy masohistyczne-bo stek i uśmiech:baffled:;-)Waga-7800g...Lekarz zadowolony:)

reklama
Witam

Dom posprzatany, drugie pranie się kręci, zupa ugotowana tylko drugie jeszcze zosatało, ale to szybko.
Musze kawke wypić.
Zuzia dzisiaj znowu przebudzała się po 6 i cos podjękiwała:baffled:. Ale jaka cwaniara się z niej zrobiła jak chce wyjść z łóżeczka, ze sklepu, lub jakies miejsce jej się nie podoba to mówi, że chce siku bo wie, że na pewno ją zabiore, żeby ja wysadzić. I tak mi ściemnia:dry::sorry2:.

Tichonek gratuluję Matowi ząbków, a Wam wszystkim życze miłych i spokojnych wakacji
Lubiczanka super, że szczepienie gładko poszło

Ostatnia edycja:
Witam.
Tichonku
superrrr wypoczynku i duzo słońca.:-):tak:
Lubiczanko dobrze ze juz ma za soba szczepienie.Dzielna córcia.
Usiadłam na chwilke kawke spić,poki Igorio śpi.Pranie 3 wstawiłam ostatnie i spokój.W piątek pakowanie a w sobote wylot po południu.Hurrrraaaaa:-)Juz sie doczekac nie moge.
Miłego Dzionka.

Hello
Lubiczanko sto lat dla twojej księżniczki, super z niej babka że tak dzielnie szczepionke zniosła:)
Co do pakowania, to fakt brak minimum , choć czasem się nie da bo zawsze się mysli a to się jeszcze przyda itp...
Barmanko Anieczka na FB napisała że serduszko małego ok!!!
Ja mam dzis off , i nie wiem co robić:/ Pospałam do póżna bo wczoraj w kinie byliśmy a póżniej u znajomych na Xbox party i póżno wróciliśmy:)
Miłego dnia no i wakacjii co niektórym :)!!

reklama
Witam
Tichonek-wspaniałych wczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś zaczynam przedweekendowe przygotowania:/ więc praktycznie mnie nie ma...Miłego dnia Wam

Do góry