reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.

Słoneczko pięknie świeci, dzionek sie miło zapowiada.

najgorsze to to, że moje zęby znowu sie odezwały, tzn ósemka wyłazi i tradycyjnie pół szczęki boli, ale to nic już na przeciwbólowcu jestem i zaraz biore się do roboty to zapomne o bólu.

Asienka_r Zuzia już czeka na Was.
Lubiczanka udanego przygotowywania
Gliwa a może przyłączysz się do nas dzisiaj, wpadnij na kawke tak koło 15

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Pięknie słonko świeci, może by firanki przeprać... szybciutko by wyschły :tak:

AsienkaM, gdybyś potrzebowała to ja mam silne leki w domu, ketonal i tylex (ten ostatni mam ze szpitala - przepisali mi ich jak dla wojska jakiegoś i dużo mi się zostało).

Lubiczanka, aż mam chęć zapytać jakie menu przygotowałaś ale chyba nie sobie smaka robić :zawstydzona/y: porób dużo fotek, jedzonku i tego jak domek udekorowałaś :tak: przyda się na bloga :tak:

Tichonku, udanych wczasów!

Kamcia, no też właśnie czytałam na fejsie wieści od Anineczki:tak:

Gliwa nie dotarła, ale i tak miło spędziłam dzionek z Asią i Zuzią:):):, dziękujemy. Co prawda Ania miała chwilkę słabości, ale to ze stresu, że siku musiała zrobić:-p i kolanka podrapane

Wszystkim Annom i Aneczkom dużym i małym wszystkiego najlepszego:):) Ja zapomniałam, że moje dziecko ma dziś swoje święto:zawstydzona/y:, dopiero Asia mi przypomniała:)

Asienka_r również dziękujemy za miły dzionek.
Młoda dzisiaj miała jakiś dzień przewracania się, aż ręke sobie starła przy łokciu. Później byłam na plaży, mała się pobawiła piachem i zadowolona była.
Gliwa widziałam Was na plaży
Barmanka dzięki za propozycje, na szczęście poboli jeszcze ze 2 dni i powinno porzestać, potem za jakieś 2-3 tygodnie znowu się odezwie.

Wszystkiego naj dla wszystkich Aneczek

A my dziś byliśmy na jagódkach :-) część przeznaczę na sobotnie ciasto mmmm... już czuję na podniebieniu smak tego ciasta :-D A z reszty jagódek zrobię pierogi z jagódkami :tak:

Asienki, super że spotkanie się Wam udało.

reklama
Do góry