reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko dla Twojej ślicznotki Wszystkiego Najlepszego i Najpiękniejszego.:-)Buziaczki od Igorka.
Ewelcia miłego lotu.
Tylko na chwilke weszłam,jeszcze w pizamie chodze.Trzeba isc sie ogarnąć.Pozniej moze sie wybiore do Nas do Centrum,bo chciała pare rzeczy kupic.
Miłego Dnia dziewczynki.

Lubiczanka Dla Dominisi:
Zeby dni szczęśliwe były
żeby piękne sny się śniły,
klocki żeby się słuchały
w wieże piękne układały,
żeby misie się tuliły,
lalki by sie nie kłóciły
I by Twój maleńki świat
był radosny i bez wad.

Barmanka
a orientujesz się czy mają prześcieradełka na małe łóżka, te junior

Dranissimo z tego co pamietam jak tu dziewczyny pisaly,to trzeba podejsc raz do egzaminu zeby mozna bylo "L"przedluzyc....

nie trzeba..idziesz tak gdzie skladalas pierwszy raz wniosek na wydanie prawka "L"

Lubiczanko sto lat sto lat dla Dominisi..szok ze ona juz ma roczek przecież niedawno sie urodziła

AsienkaM, niestety nie pamiętam bo dawno temu kupowałam, kupiłam właśnie dla Marcela na single bed i od razu dla Alicji do łóżeczka. Ale jak możesz przejdź się do mothercare i zerknij sobie.

Barmanko buhaha,ja wlasnie ze swoja tez nie bardzo,dla tego napilalam ze bedziemy sie docierac.ale jednak nie bo...mysle ze nie bedzie zle.

Lubiczanko wszystkiego naj dla dominisi.

My w drodze do dublina.odezwe sie z pl

ewelcia-szczesliwej podróży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dziękuję Wam za zyczenia:))))))))))))))))))))))))Oczywiście w imieniu Mikuchy;)
a ponieważ nie każda ma ochotę/czas wchodzić na mojego bloga pokażę Wam mini torcik dla Dominiczki DSCF9498.jpg

Ostatnia edycja:
Witam z wieczorka.
Dzionek minął szybko i spacerkowo :-)byliśmy z AsienkaM w Centrum u Nas.U Nas leje,ale to dobrze moze bedzie lepsze powietrze po deszczu.Mężulek zrobił mi niespodzianke,zarezerwowaliśmy:-) hotel w Łebie na nasza drugą Rocznice Ślubu od 7.08 do 9.08.ale sie ciesze.
Lubiczanko ale pysznie torcik wygląda.
Miłego wieczorku.

reklama
Do góry